Nieuwsbrief:

CFMOTO  300 NK - 2022

Garantie: Ja
141 Km
GREY
cfmoto - 300-nk
cfmoto - 300-nk
cfmoto - 300-nk
cfmoto - 300-nk
cfmoto - 300-nk
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2022

De lichte en wendbare 300NK is een echte stadsninja die sportieve prestaties en een complete uitrusting aan een uiterst concurrentiële prijs koppelt. De compleet nieuwe 300cc monocilinder brengt je met zijn zes versnellingen en twee rijmodi, waarvan je de stand kan aflezen op het moderne LCD dashboard, op jouw manier op je bestemming.

De comfortabele zitpositie zorgt in combinatie met de upside-down voorvork voor een optimaal contact met de weg terwijl het Continental ABS-remsysteem erger voorkomt bij een eventuele noodstop. De eigenzinnige lijnen van 300NK zijn getekend door Kiska, het Duitse ontwerpbureau dat ook de begeesterende line-up van KTM uit zijn pen tovert.

De motor wordt in 2 kleuren geleverd, en met 3 jaar garantie en pechhulpverlening.

Ook geschikt voor het A2 rijbewijs.




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1994 - De rijke Ducati motorsport traditie continueerde men met de komst van de 916 in 1994. Een nieuwe door Ducati aangezwengelde revolutie op motorgebied. Ditmaal een topprestaties leverende 916 als belichaming van een motorsport categorie. Met de 916 werd de combinatie tussen technologie, stijl en prestaties naar een maximum niveau gebracht. Ducati wist opnieuw een uitstekende balans te vinden tussen vorm en functie, logica en emotie. Door de meest prestigieuze motorbladen in de wereld werd de 916 uitgeroepen tot “Motorcycle of the Year”.De Supermono, één van de mooiste voorbeelden van motorfietsdesign in de geschiedenis, werd in dezelfde periode vervaardigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion