Nieuwsbrief:

BETA  RR ENDURO 50 RACING - 2024

Garantie: Nee
Nieuw
Rood
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
beta - rr-enduro-50-racing
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De revolutionaire schakelbrommer met het juiste motorgevoel  

De Beta 50 is terug met een nieuw model met volledig vernieuwd frame, motor en design. De nieuwe Beta RR 50 is er in de Enduro- en Motard (Supermoto) versies. Ze hebben allemaal een nieuw frame, een Euro 5-motor en een ontwerp dat is geïnspireerd op de grotere RR Enduro modellen (7 keer wereldkampioen met Holcombe en 5 keer met Freeman). De nieuwe Beta 50-modellen zijn een mix van race, stijl en puur plezier!

 

De RR 50 ENDURO is geïnspireerd door de grote Beta RR Enduro modellen uit het WEC Wereldkampioenschap. Voor zowel technische als esthetische kenmerken, is de RR 50 Enduro geboren om alle soorten terrein te trotseren, voor het lichte offroad en dagelijks verkeer op de weg.

 






Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Femon Parts
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Shovelhead" betekent: Bijnaam voor de 1200CC en later 1350CC Harley-Davidsons die werden gemaakt van 1966 tot en met 1982. De bijnaam wordt ontleend aan een kenmerkend detail van de cilinderkoppen (head), namelijk het aluminium gietstuk dat dienst doet als tuimelaarhuis annex kleppendeksel. Van voren gezien heeft dit gietstuk de afgeronde vorm van een schep {shovel). De Shovelhead werd voorafgegaan door de Panhead en opgevolgd door de BIockhead.
© 2000 - 2024 Motoroccasion