Nieuwsbrief:

DUCATI  MULTISTRADA V4 S - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
GRIJS
ducati - multistrada-v4-s
ducati - multistrada-v4-s
ducati - multistrada-v4-s
ducati - multistrada-v4-s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Schade: schadevrij
Garantie: Fabrieksgarantie

De nieuwe generatie Ducati Multistrada V4 is de meest veelzijdige nieuwkomer in het all road motorfietssegment die Ducati tot nu toe heeft geproduceerd. Voorzien van het geavanceerde V4 Granturismo motorblok, biedt deze soepele krachtpatser maximale handelbaarheid en betrouwbaarheid zowel op het asfalt als in extreme omstandigheden.

Onderhoudsintervallen liggen voor het nieuwe V4 motorblok op een duizelingwekkende 60.000 km.

Multistrada is Italiaans voor ‘Vele of Alle Wegen’. Uitgerust met de modernste electronica is deze alleskunner klaar om iedere weg te bedwingen en elke hoek van de aarde te verkennen. Jij ook?

Deze motor is op voorraad in de showroom. Snel rijden? Informeer naar de mogelijkheden.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Shotgunpipes" betekent: Open uitlaatpijpen die van cilinder tot uiteinde even breed blijven, als waren het gebogen geweerlopen. Het geluid dat wordt voortgebracht is navenant: weinig subtiele, trommelvlieskwellende knallen. Het monteren van shotgunpipes is strijdig met de verkeerswetgeving, maar desalniettemin gingen en gaan veel rijders van choppers en custom-motorfietsen over tot het monteren van dergelijke uitlaten. In het Engels wordt wel gesproken van een shotgun silencer, een fraaie contradictio in terminis.
© 2000 - 2024 Motoroccasion