Nieuwsbrief:

ENERGICA  ESSEESSE9+ RS - 2021

13450 Km
Geel
energica - esseesse9--rs
energica - esseesse9--rs
energica - esseesse9--rs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Deze super gave en super snelle Energica SS9+ RS is te koop, omdat zijn baasje een nieuwe Energica gekocht heeft.
Wil je niet 12-15 weken wachten om op je eigen Energica te kunnen stappen? Dan hebben we een hele mooie gebruikte motor! 
Deze Energica SS9+ RS is dealer onderhouden, is netjes mee gereden en is netjes geladen (bijna geen fastcharge/DC). Is voor werk gebruikt in de zomer en voorjaar/najaar. Niet in de winter.
Nette fiets, nieuwe banden (nog geen 1000km) van Michelin, de Road6GT voor en achter. Met gratis "tank"- tas. Heeft service beurt gehad en alle firmware en software is up to date.

Prijs is €18.500,- exclusief BTW, Bedrijven kunnen de btw verrekenen. (€22.385,- inclusief BTW. En je mag de Kleinschaligheids Investerings Aftrek toepassen, De MIA is hier op niet meer van toepassing)

Kom langs voor een proefrit

(meer en betere foto's volgen spoedig)
  • Kom langs voor een proefrit!!
  • Koffie staat klaar!! 





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
BikeXperience
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bloop" betekent: De in 1964 geďntroduceerde Suzuki B 100 P kreeg al snelde bijnaam Bloop omdat het cijfer Y in de type-aanduiding als een ‘l ’ werd gelezen. De B 100 P was een van de eerste succesvolle modellen van dit Japanse merk. Het betrof een eencilinder tweetakt met een cilinderinhoud van 120CC. De Bloop bleef tot 1970 in produktie en werd opgevolgd door de B120 die praktisch dezelfde motor had.
© 2000 - 2024 Motoroccasion