Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  ZELFBOUW - 2000

16000 Km
Zwart
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
harley-davidson - zelfbouw
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Harley Davidson Ultra Groundpoundrer
zeer dikke chopper 
Ultra-Motorcycle Company LLC is een vooraanstaande fabrikant van op maat gemaakte V-Twin-motorfietsen met een productiegeschiedenis van 23 jaar en is gevestigd in Glendale, AZ. Ultra is een volledig gelicentieerde en DOT-conforme fabrikant van motorfietsen en is EPA-compatibel in alle 50 staten. Bovendien was Ultra het eerste bedrijf dat op maat gemaakte V-Twins naar Canada en Zuid-Korea verscheepte en voldoet het aan de strenge eisen van Transport Canada en Zuid-Korea voor de invoer van zijn motorfietsen. Onze motorfietsen zijn NADA en Kelly Blue Book vermeld, gemakkelijk verzekerd en gefinancierd via vele bedrijven (Retail Finance). Dat gezegd hebbende, we zijn GEEN fabrikant van "cookiesnijders". We bouwen minder dan 500 units per jaar en geen twee units zijn hetzelfde. Elke kleurstelling is door de beste custom-spuiters in Arizona op de motorfiets afgestemd. Ultra hielp bij het ontwikkelen en innoveren van de Amerikaanse V-Twin Custom-markt in het midden van de jaren negentig met de introductie van de Groundpounder- en Jackhammer-productlijnen met 180-serie achterbanden en 88 cubic inch S&S-motoren. In 1998 bracht Ultra de motor uit die de zware V-Twin cruiser-markt stormenderhand veroverde met de release van de Fat Pounder Rigid en de Fat Pounder Softail die over de weg raasden, aangedreven door de nieuw uitgebrachte S&S 113 cubic inch-motor.
  • Onze garantievoorwaarden (indien van toepassing) kan je terugvinden op www.motorgarantie.nl Motoren ouder dan 15 jaar op kenteken worden verkocht zonder garantie.

    Wij zien je graag in onze winkel, de koffie staat altijd klaar!

    Graag uw aandacht voor het volgende:
    Een motorfiets aanschaffen houdt meer in dan alleen een aantal foto's en video's op een beeldscherm bekijken of referenties van vrienden aanhoren.

    Door het daadwerkelijk bezoeken van onze showroom en het beleven van de motorfiets (al dan niet gecombineerd met een proefrit op afspraak) krijgt u een veel beter beeld van het voertuig. Wij nemen hier graag de tijd voor.

    U kunt bij ons een financiering aangaan .
    Inruil van alle types en merken motoren is mogelijk . 

    Het leveren van een motor aan huis is bespreekbaar .

    Rerserveren van een motor is uitsluitend mogelijk door
    middel van een aanbetaling .

    De geadverteerde verkoopprijs is inclusief kosten ten naam stellen.

    Suur Motoren uw motorfiets speciaalzaak in de regio hoekschewaard en omstreken

    tel: 0186-682233





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Suur Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1953 - Voortvloeiend uit de ontwikkeling van het KE-1 motorblok komt uiteindelijk de KB-5. Deze zou vanaf 1953 de komende tien jaar de aandrijving van diverse 125 cc modellen zorgen. Voorbeelden hiervan zijn de Meihatsu 125-500 en de in 1956 vervaardigde Meihatsu 125 de Luxe. Deze behaalde een topsnelheid van 81,5 km per uur wat in die tijd een snelheidsrecord was. In een in die tijd gehouden test liep het blok zonder enige vorm van onderhoud maar liefst 50.000 kilometer, een uitzonderlijk goede prestatie.
© 2000 - 2024 Motoroccasion