Nieuwsbrief:

HONDA  CB 500 F ABS - 2022

Garantie: Ja
Nieuw
GRAND PRIX RED
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
honda - cb-500-f-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja

Verken alles wat de stad je te bieden heeft. En doe dat in alle stijl. De CB500F mixt de wendbaarheid van een naked met de uitstraling van een streetfighter. Nieuwe Showa Separate Function Fork-Big Piston (SFF-BP) USD ophanging en de dubbele remschijven vooraan brengen wendbaarheid en remkracht naar het volgende niveau. Het tweecilinderblok, geschikt voor het A2-rijbewijs, levert prestaties die zowel nieuwe als ervaren rijders kunnen bekoren. Scherpe nieuwe graphics vormen de perfecte afwerking voor de CB500F.



Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1958 - De introductie van de Duo Glide vindt plaats in 1958, die in navolging van de Hydra Glide nu ook achtervering heeft.
© 2000 - 2024 Motoroccasion