Nieuwsbrief:

HONDA  DAX 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PEARL NEBULA RE
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
honda - dax-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Je vraagt je misschien af waar de Dax zijn naam aan dankt. Dat is omdat zijn T-vormige hoofdframe van geperst staal doet denken aan een Teckel, oftewel een Dachshund. De nieuwe Dax is robuust, stijlvol en gebouwd met 21e eeuwse kennis en techniek. Alle andere onderdelen blijven trouw aan de details van weleer.

Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Speed Twin" betekent: Immens populair ontwerp van Edward Turner, die hoofdontwerper werd bij het Engelse Triumph op het moment dat Ariel de motorfietsafdeling van Triumph in 1936 overnam. In 1937 kwam de fabriek uit met de Speed Twin, een staande kopklep twin van 498CC, die in termen van esthetiek en techniek een klassiek model genoemd mag worden. De latere staande twins van Triumph zijn terug te voeren tot de oorspronkelijke Speed Twin, zoals de Daytona, de Tiger, de Thunderbird en de Bonneville, om er enkele te noemen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion