Nieuwsbrief:

HONDA  VTR 1000 SP 2 - 2005

Garantie: Ja
36400 Km
WIT
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
honda - vtr-1000-sp-2
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Vraagprijs: ??13.500, ??11.157,02 (excl. BTW)
Referentienummer: 7451

Deze super nette Honda VTR1000Sp2 verkopen wij in opdracht van een klant.

Deze supersport is voorzien van:

- Alarm
- Buddycover en seat
- Hugger
- Akrapovic demperset
- Bagagerek
- Druppelladeraansluiting
- Boekjes en onderhoudgeschiedenis bekend

? 13.500,- is de prijs inclusief een Bovag-check.



Kijk ook even op onze website of kom eens langs in onze showroom.

= Bedrijfsinformatie =

Welkom bij Ten Kate Motoren

Aan de Rollecate 55 in Nieuwleusen, net onder de rook van Zwolle, vind je onze motorzaak met een rijke historie in de motorwereld.

Motorrijden is onze passie en die delen we maar al te graag met jou. We vinden het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed te begrijpen, zodat we jou de motor van je dromen kunnen aanbieden. Doordat we officieel Honda-dealer zijn, tref je in onze ruime showroom altijd de nieuwste Honda-motorfietsen aan. Daarnaast ruilen we ook graag motoren in, waardoor we ook een groot aanbod occasions hebben staan van diverse merken. Dankzij onze vijf-sterren Bovag-status, leveren we je nieuwe motor af via de geldende Bovag-norm en profiteer je van Bovag-garantie.

Verder hebben we in onze motorzaak een eigen onderdelenmagazijn en werkplaats. Hier voeren onze ervaren monteurs talloze onderhoudsbeurten en reparaties uit. Dit uiteraard met de grootst mogelijke zorg. Bovendien hebben we op de eerste verdieping een ruime kledingafdeling van ruim 1250m2 waar grote merken als Alpinestars en Dainese goed vertegenwoordigd zijn.

Aan de achterkant van ons pand vind je de tuning- en raceafdeling. Ons raceteam heeft door de jaren heen in totaal twaalf wereldtitels in de World Superbike en World Supersport behaald. Dus ook voor al je vragen op het gebied van racing of tuning, ben je bij Ten Kate Motoren aan het juiste adres.

Tot ziens in Nieuwleusen!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ten Kate Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Rockers" betekent: Jongeren op snelle motorfietsen aan het begin van de jaren zestig in Engeland. In tegenstelling tot de Mods, die zich op scooters voortbewogen, reden de Rockers op zware motorfietsen, café-racers, die minstens honderd mijl per uur konden halen. Het imago van de Rocker was ruw en onbehouwen. Er was altijd machismo betrokken bij het rijden van honderd mijl per uur (doing a ton). Het uiterlijk van een Rocker was in de meeste gevallen ongesoigneerd. Als gevolg van het sleutelen en een onvermijdelijke valpartij zagen uitmonstering en motorfiets er in de regel enigszins geschonden uit. De standaardkledij was een leren jekker, spijkerbroek, motorlaarzen met omgeslagen bovenkant, een sjaaltje, leren handschoenen en een jethelm. De favoriete jukeboxmuziek was de Rock ’n’ Roll die niet van zijn scherpe kantjes was ontdaan (Jerry Lee Lewis, Bill Hailey, Elvis Presley).
© 2000 - 2024 Motoroccasion