Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 50 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De TC 50 heeft meerdere technische verbeteringen gekregen voor dit modeljaar en blijft de concurrentie ver achter zich laten op het gebied van specificaties en prestaties op het circuit. De TC 50 wordt aangedreven door een nieuwe motor en bevindt zich in een geheel nieuw chassis met gemoderniseerde en verstelbare ergonomie, waardoor jongeren vol vertrouwen kunnen gaan racen. De TC 50 is zorgvuldig geassembleerd met een ongeëvenaard oog voor detail en maakt gebruik van op wedstrijden gerichte onderdelen van topkwaliteit. De TC 50 biedt alle jonge rijders een duidelijk voordeel op het racecircuit.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Tunen" betekent: Letterlijk betekent tunen: in harmonie brengen. Voor een motorblok heeft het als betekenis: correct afstellen, maar er wordt meer mee bedoeld. In het gehoor van menig motoren-thousiast klinken bij het horen van het woord tunen automa­tisch de woorden for speed na. Het een heeft met het ander te maken, al onstaat al snel een waas van magie rond een motor­blok dat getuned is. Tunen is noch geheimzinnig, noch een­voudig. In hoofdzaak betreft het die verrichtingen aan een motorblok die allerlei kleine en grote manco’s opheffen, zoals bijvoorbeeld een slechte passing van onderdelen of een onjuis­te tolerantie tussen bewegende delen. Daarnaast kunnen aan­passingen plaatsvinden zoals het balanceren van de krukas of het flowen van de in- en uitlaatpoorten, het verhogen van de compressieverhouding en het wijzigen van de timing en de lift van de nokkenas, wat beduidend meer snelheid zal opleveren. Die aanpassingen houden wijzigingen in van de standaarduit­voering van een motorblok en zijn dan ook eerder te beschou­wen als opvoeren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion