Nieuwsbrief:

KTM  1390 SUPER DUKE R EVO - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ZWART
ktm - 1390-super-duke-r-evo
ktm - 1390-super-duke-r-evo
ktm - 1390-super-duke-r-evo
ktm - 1390-super-duke-r-evo
ktm - 1390-super-duke-r-evo
ktm - 1390-super-duke-r-evo
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Nieuw! Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij KTM dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten. Informeer bij onze verkoopafdeling naar de beschikbaarheid.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 1992 - Volgepakt met de meest geavanceerde technologie werd de GTS 1000 in 1992 geïntroduceerd als een nieuwe generatie sport-tourer dat de balans had bereikt tussen kwaliteiten en eigenschappen van een serieuze sportmotor en comfortabel touren. Het vloeistof gekoelde DOHC 5-kleps parallele 4-cilinder 1000 cc motorblok kreeg zijn vonken van een elektronische ontsteking en een 3 weg katalysator zorgde voor een schonere emissie. Ook zorgden een nieuw ontworpen aluminium frame en een vernieuwd veringssysteem voor een hoge stabiliteit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion