Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 9 BOBBER SPORT - 2021

Garantie: Ja
5259 Km
ORANJE
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
moto-guzzi - v-9-bobber-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2021

Dit betreft de unieke V9 Bobber Sport edition, met de mat oranje / mat zwarte kleurstelling en Öhlins achterveer.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Goedhart Motoren selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij Goedhart Motoren is voorzien van minimaal 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Naast alle occasions heeft Goedhart Motoren ook altijd meer dan 200 nieuwe motoren op voorraad.
Informeer bij onze verkoopafdeling naar de beschikbaarheid.

Goedhart Motoren is officieel dealer van: Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zijspan" betekent: Het zijspan of de zijspanwagen wordt met een speciale zijspanaansluiting aan het frame van de motorfiets bevestigd. Een zijspan heeft een eigen frame en de bak is afgeveerd bevestigd. Er zijn zijspannen met een rem op het zijspanwiel. Bij antieke modellen was het mogelijk het zijspanwiel vanuit de motorfiets aan te drijven met een as. Bekende fabrikanten van zijspanwagens en zijspanbakken waren het Nederlandse Hollandia, het Duitse Steib en het Amerikaanse Goulding.
© 2000 - 2024 Motoroccasion