Nieuwsbrief:

MOTO MORINI  X-CAPE - 2022

Garantie: Ja
4610 Km
GRIJS
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
moto-morini - x-cape
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2022

X-CAPE is het avontuur in Moto Morini-stijl : veelzijdigheid, plezier en comfort gedistilleerd in een futuristische, opvallende look. Het 19'' voorwiel en een grote verstelbare voorvork met een diameter van 50 mm garanderen een verrassende wegligging, waardoor hij net zo geschikt is voor bergpassen als off-road onverharde wegen.

De grote zadelruimte, die ook comfortabel is voor de duopassagier, bevindt zich slechts 845 mm boven de grond, maar biedt ook voor langere rijders een perfecte ergonomie.


Het grote 7” TFT-dashboard – een van de grootste op de markt – geeft toegang tot een compleet en duidelijk beeld van alle noodzakelijke informatie, zowel voor de meer avontuurlijke ritten als voor chaotisch stadsverkeer.

De met slechts één hand verstelbare voorruit, de reiskoffers met ruime handgrepen voor de duopassagier en de volledige LED-koplampen completeren het aanbod van een beslist superieure standaarduitrusting.

Er is geen gebrek aan fundamentele accessoires zoals het drietal tassen, de beschermstangen of de verwarmde knoppen, onmisbaar op een echt avontuur. De motorfiets wordt verkocht in een standaardversie of een gelimiteerde versie van 48 pk, uitgerust met een zeer betrouwbare motor en een eenvoudige en gemakkelijke stroomvoorziening, perfect voor iedereen die op zoek is naar een trouwe, onvermoeibare metgezel.

Het remsysteem, met schakelbaar ABS, kan rekenen op door Brembo ondertekende uitrusting. Marzocchi-vorken zijn volledig verstelbaar. Pirelli Scorpion Rally STR-banden zijn essentieel om van elk type route te kunnen genieten.



De getoonde prijs is inclusief afleverkosten en 12 maanden BOVAG-garantie (BEL ALTIJD EERST VOOR DE BESCHIKBAARHEID)

MOTORcity Amsterdam selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij MOTORcity Amsterdam is minimaal voorzien van 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:

- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.

Naast alle occasions heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1910 - Na 1907 worden er meer dan duizend motoren per jaar gemaakt met een nieuwe 450 cc motorblok. Triumph coureurs Jack Marshall en Freddie Hulbert worden tweede en derde in de eerste TT motorrace van de Isle of Man. Matchless eindigt eerste. In 1910 verdubbelt de line-up met twee nieuwe modellen waarvan een 499 cc TT model met magneetontsteking, een batterij-onsteking niet eens optioneel.. Albert Catt rijdt in zes dagen net meer dan 3000 kilometer met een Triumph Tourist Trophy Roadster. In 1919 verlaat Maurice Schulte het bedrijf na een ruzie met Bettmann. Hij krijgt een genereuze gouden handdruk van 15000 pond mee. Schulte wilde zich niet langer alleen richtten op de tweewielers maar ook op de automobielen. Bettmann niet.
© 2000 - 2024 Motoroccasion