Nieuwsbrief:

SUZUKI  C 800 INTRUDER - 2009

Garantie: Ja
36450 Km
.
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
suzuki - c-800-intruder
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Vraagprijs: ??6.440
Referentienummer: 18820

Suzuki C800 Intruder.

Uitgerust met lederen zijtassen, valbeugel en open dempers. De originele uitlaten en een sissybar zijn aanwezig.
? 6.440,- is de rijklaarprijs: inclusief 12 maanden Bovag garantie en afleverbeurt.



Stap in de wereld van cruisen met de Suzuki C800 Intruder. Deze krachtige cruiser biedt een onge?venaarde combinatie van prestaties en comfort. Met zijn indrukwekkende 800cc V-twin motor geniet je van krachtige acceleratie en soepele vermogensafgifte. Het ergonomische ontwerp en comfortabele zitpositie zorgen voor een ontspannen rijervaring, terwijl het tijdloze design en de hoogwaardige afwerking de aandacht trekken op elke rit. Met de Suzuki C800 Intruder beleef je elke rit als een waar avontuur.

= Bedrijfsinformatie =

Welkom bij Ten Kate Motoren

Aan de Rollecate 55 in Nieuwleusen, net onder de rook van Zwolle, vind je onze motorzaak met een rijke historie in de motorwereld.

Motorrijden is onze passie en die delen we maar al te graag met jou. We vinden het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed te begrijpen, zodat we jou de motor van je dromen kunnen aanbieden. Doordat we officieel Honda-dealer zijn, tref je in onze ruime showroom altijd de nieuwste Honda-motorfietsen aan. Daarnaast ruilen we ook graag motoren in, waardoor we ook een groot aanbod occasions hebben staan van diverse merken. Dankzij onze vijf-sterren Bovag-status, leveren we je nieuwe motor af via de geldende Bovag-norm en profiteer je van Bovag-garantie.

Verder hebben we in onze motorzaak een eigen onderdelenmagazijn en werkplaats. Hier voeren onze ervaren monteurs talloze onderhoudsbeurten en reparaties uit. Dit uiteraard met de grootst mogelijke zorg. Bovendien hebben we op de eerste verdieping een ruime kledingafdeling van ruim 1250m2 waar grote merken als Alpinestars en Dainese goed vertegenwoordigd zijn.

Aan de achterkant van ons pand vind je de tuning- en raceafdeling. Ons raceteam heeft door de jaren heen in totaal twaalf wereldtitels in de World Superbike en World Supersport behaald. Dus ook voor al je vragen op het gebied van racing of tuning, ben je bij Ten Kate Motoren aan het juiste adres.

Tot ziens in Nieuwleusen!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ten Kate Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2012 - De nieuwe, boven elkaar geplaatste, dubbele koplampen dragen bij aan het slankere uiterlijk van de Versys 1000, net als het gebruik van één verstelbare lamp. Het parallel-twin-motorblok van 649 cm3 heeft een gasrespons die vermogen combineert met een hoger toerental. De Kawasaki technici zijn geslaagd in het ontwikkelen van ongekend soepele en krachtige motoreigenschappen: de rijder heeft een uitstekende controle en kan vol accelereren bij lagere toerentallen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion