Nieuwsbrief:

SUZUKI  RM-Z 250 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Geel
suzuki - rm-z-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De nieuwe Suzuki RM-Z250 is opgebouwd rond een geheel nieuw lichtgewicht frame en swingarm. Het soepele motorblok levert meer vermogen en door diverse verbeteringen doen de voor- en achtervering hun werk nog doeltreffender. De remschijf voor is vergroot en de RM-Z250 is voorzien van een nieuw aluminium Renthal Fatbar®-stuur.
 

Een optimale balans tussen koppel en pk’s? Die krijg je door het vernieuwde 4-takt motorblok. De overbrengingsverhoudingen van de transmissie, het tractionmanagement en de Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) zijn geüpdatet, met maximale acceleratie tot gevolg.

Alle verbeteringen zorgen ervoor dat de Suzuki RM-Z250 ook onder de meest extreme omstandigheden beter presteert dan ooit.

  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Strandrace" betekent: Ieder jaar organiseert de Veronica Omroep Organisatie een motorcrosswedstrijd op het strand van Scheveningen. De wedstrijd is spectaculair door de grote hoeveelheid deelnemers, die met hoge snelheid en onder moeilijke omstandigheden in het rulle zand rijden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion