Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 10 ABS - 2016

Garantie: Ja
22335 Km
ZWART
yamaha - mt-10-abs
yamaha - mt-10-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Aantal sleutels: 2

Prachtige MT10 van 2016, voorzien van OEM Yamaha quickshifter. Fantastische motorfiets, met veel rijcomfort, oneindig vermogen en een soepel karakter.

Net binnen, meer foto's volgen.

= Bedrijfsinformatie =

Donderdag 9 mei Hemelvaartsdag gesloten, Pinksteren gesloten

Occasion bekijken en proefrijden? Altijd een afspraak maken.

Een occasion bezichtigen of proefrit maken? Altijd een afspraak maken: bel ons op 038-4218075. Wij kunnen een motor reserveren vanaf maximaal 24uur voor afspraak*. De genoemde verkoopprijs is altijd inclusief ons gratis "Wildeman Standaard Zekerheidspakket".

Wildeman Standaard Zekerheidspakket | Gratis:
- 12 maanden BOVAG garantie
- Kleine onderhoudsbeurt

Wildeman Plus Zekerheidspakket | €399:
- 12 maanden BOVAG garantie
- Grote onderhoudsbeurt conform de kilometerstand en fabrieksvoorschriften.

Inruil van je eigen motor? Graag!
WhatsApp: +31 38 421 8075

Maandag: gesloten
Dinsdag-vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00
Zondag: gesloten

Onze advertenties zijn met zorg samengesteld. Er worden geen rechten ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.
*Reserveren uitsluitend indien u hier expliciet naar vraagt.
Opties en Accessoires:
4 cilinder, ABS, Bobbins, Korte kentekenhouder, LCD scherm, LED knipperlichten, Quickshifter, Rijmodus standen, TC - Traction Control, Wheelstriping




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Wildeman Motoren Zwolle
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Rockers" betekent: Jongeren op snelle motorfietsen aan het begin van de jaren zestig in Engeland. In tegenstelling tot de Mods, die zich op scooters voortbewogen, reden de Rockers op zware motorfietsen, café-racers, die minstens honderd mijl per uur konden halen. Het imago van de Rocker was ruw en onbehouwen. Er was altijd machismo betrokken bij het rijden van honderd mijl per uur (doing a ton). Het uiterlijk van een Rocker was in de meeste gevallen ongesoigneerd. Als gevolg van het sleutelen en een onvermijdelijke valpartij zagen uitmonstering en motorfiets er in de regel enigszins geschonden uit. De standaardkledij was een leren jekker, spijkerbroek, motorlaarzen met omgeslagen bovenkant, een sjaaltje, leren handschoenen en een jethelm. De favoriete jukeboxmuziek was de Rock ’n’ Roll die niet van zijn scherpe kantjes was ontdaan (Jerry Lee Lewis, Bill Hailey, Elvis Presley).
© 2000 - 2024 Motoroccasion