Nieuwsbrief:

YAMAHA  TENERE 700 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
TECH KAMO (MDNM
yamaha - tenere-700
yamaha - tenere-700
yamaha - tenere-700
yamaha - tenere-700
yamaha - tenere-700
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Wanneer je op de Ténéré 700 rijdt, kun je de toekomst inrichten zoals jezelf wilt. Omdat je alle kanten op kunt met deze motorfiets, kun je jouw leven leiden zonder beperkingen, en een geheel nieuw gevoel van volledige vrijheid ervaren.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Batterij" betekent: Andere naam voor accu. Oorspronkelijk een verzamel­naam afkomstig uit de krijgswereld (‘een batterij kanonnen’). Algemeen gebruikt als verzamelnaam voor op elkaar aangesloten Leidse flessen, waarmee natuurkundigen opgewekte stroom ontlaadden. De in serie opgestelde Leidse flessen van,weleer leverden een totaalspanning op van de optelsom der delen: een geaccumuleerde spanning. Wij ontlenen hier het woord accu aan, de moderne vorm van de Leidse flessen, namelijk de accucellen die op elkaar zijn aangesloten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion