Nieuwsbrief:

YAMAHA  TMAX DX - 2019

Garantie: Ja
15066 Km
PHANTOM BLUE
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
yamaha - tmax-dx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2019

Mooie Yamaha TMAX DX voorzien van rugsteun, sportscherm en Malossi uitlaat. Deze TMAX is uit 2019.

Het allerbeste, dat is de Yamaha TMAX DX ABS. Een uniek design, gecombineerd met luxe afwerking en ongeëvenaarde prestaties. Dé scooter op het gebied van luxe en comfort. Laat je verrassen door de luxe opties wat deze motorscooter je te bieden heeft.

KENMERKEN VAN DE YAMAHA TMAX DX ABS:

* Twee cilinder 530cc viertakt motor
* Exclusieve lak
* Yamaha D-mode
* Elektronisch verstelbaar windscherm
* Traction control
* Sleutelloos door de “smart key system”
* Opbergruimte voor 2 helmen
* Standaard handvat en zadelverwarming
* Geschikt voor het A2 rijbewijs

Deze motor wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Een motor kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk bij MotorCentrumWest! Het financieren van jouw nieuwe motor maken wij mogelijk in samenwerking met diverse financiering partners. Zo kunnen wij voor ieder een financiering op maat aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MotorCentrumWest
Al 11 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1988 - Atsushi Okabe wint het Japanse Motorcross kampioenschap voor de tweede maal op rij op een KX 125 R. Een prachtige machine, de ZX-10 wordt aan het publiek voorgesteld. Deze machine heeft een aluminium E-box frame welke ontworpen is door Kawasaki’s raceteam-engineers. Met een gewicht van slechts 225 kg en een topsnelheid van 270 km/h doet het menig motorminnend mens likkebaarden. Op dat moment de snelste motor ter wereld. En hé, het is nog maar 1987 hoor. Ook wordt de ZX-4 in Japan in produktie genomen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion