Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 9 GT + - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
POWER GREY (PGD
yamaha - tracer-9-gt--
yamaha - tracer-9-gt--
yamaha - tracer-9-gt--
yamaha - tracer-9-gt--
yamaha - tracer-9-gt--
yamaha - tracer-9-gt--
yamaha - tracer-9-gt--
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

De motor wordt standaard met zijkoffers geleverd. De motoren staan in de showroom zonder zijkoffers om schade aan de koffers te voorkomen.

De nieuwe TRACER 9 GT+ is uitgerust met het meest geavanceerde elektronische ondersteuningspakket voor Yamaha-motoren. Hiermee wordt je rijervaring naar een hoger niveau getild. Het ACC-systeem (Adaptive Cruise Control) en het radargestuurde Unified Brake System maken elke rit soepeler en meer ontspannen, en dankzij de geïntegreerde rijmodi wordt het veel makkelijker om de juiste afstelling te kiezen.

Het 7-inch multi-thema TFT-scherm biedt volledige smartphone-connectiviteit, zodat je ook onderweg altijd in contact kunt blijven, en met de Garmin Motorize app** heb je toegang tot volledige kaartnavigatie voor een effectieve routeplanning. Al deze geavanceerde technologie zorgt voor een heel bijzondere Sport Tourer die klaar is om je overal naartoe te brengen, waar je maar wilt.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zware motor" betekent: Als vuistregel iedere motorfiets vanaf 500CC. Zwaar slaat niet op het gewicht maar op de cilinderinhoud.
© 2000 - 2024 Motoroccasion