Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRICITY 300 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
POWER GREY (PGD
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023

Deze Yamaha Tricity mag met het autorijbewijs (B) bestuurd worden mits het autorijbewijs (B) voor 19-01-2013 behaald is. Als het autorijbewijs later behaald is dien je voor deze motorscooter een motorrijbewijs te hebben (minimaal A2).

Alles aan dit premium Urban Mobility-voertuig is ontworpen om woon-werkverkeer eenvoudig, gemakkelijk en leuk te maken. De dubbele wendbare voorwielen bieden extra grip voor soepel bochtenwerk – en de lichtgewicht besturing en geringe afmetingen maken het gemakkelijk om door drukke straten te navigeren.

Elke keer dat je stopt, zal je dankbaar zijn voor het Standing Assist-systeem – en als de lichten op groen springen, brengt de responsieve EURO5-conforme BLUE CORE motor van 300 cc je in recordtijd naar je bestemming. Met een prachtig vormgegeven carrosserie en een toonaangevende specificatie is de Tricity 300 de beste keuze voor in de stad.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Sludge" betekent: Bezinksel van oude, niet op tijd ververste olie dat zich afzet als een zwarte, leemachtige substantie in holtes binnen in het motorblok. Op zich kan sludge niet zoveel kwaad. Het gevaar bestaat echter dat bij gebruik van een ander soort motorolie de sludge loskomt, waardoor oliekanalen worden verstopt en lagers en loopvlakken worden beschadigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion