Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRICITY 300 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PETROL BLUE
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
yamaha - tricity-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

TRICITY 300

Yamaha tilt Urban Mobility naar een hoger niveau met de Tricity 300. De zuinige 300cc Blue Core motor geeft je voldoende vermogen om langere afstanden op de snelweg te rijden. En door het sterke koppel en de soepele acceleratie is dit de slimste en snelste manier om je in en rond de stad te verplaatsen.

Alles aan dit premium Urban Mobility-voertuig is ontworpen om woon-werkverkeer eenvoudig, gemakkelijk en leuk te maken. De dubbele wendbare voorwielen bieden extra grip voor soepel bochtenwerk – en de lichtgewicht besturing en geringe afmetingen maken het gemakkelijk om door drukke straten te navigeren.

Elke keer dat je stopt, zal je dankbaar zijn voor het Standing Assist-systeem – en als de lichten op groen springen, brengt de responsieve BLUE CORE motor van 300 cc je in recordtijd naar je bestemming. Met een prachtig vormgegeven carrosserie en een toonaangevende specificatie is de Tricity 300 de beste keuze voor in de stad.

Leverbaar in: Petrol Blue, Power Grey, Zen Green

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Juice" betekent: In Engeland de aanduiding voor brandstof. In de Verenig­de Staten wordt hiermee de hydraulische vloeistof bedoeld.
© 2000 - 2024 Motoroccasion