Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
14-08-2015
BMW Motorrad Day 2015

https://cdn.qonnex.nl/
Zondag 20 september organiseert BMW Motorrad de tweede editie van de BMW Motorrad Day Nederland bij Flevonice in Biddinghuizen. BMW Motorrad liefhebbers kunnen kosteloos onder meer workshops en clinics bijwonen. De gratis inschrijving voor de BMW Motorrad Day Nederland 2015 is nu geopend en kan via www.bmw-motorrad.nl/motorradday. Via deze link is ook alle informatie over het evenement te vinden.


Soul Fuel expositie en Mini GS Trophy.
Tijdens de Motorrad Day Nederland organiseert BMW Motorrad tevens de ‘Soul Fuel’ expositie; een parade van gecustomizede R nineT modellen. BMW Motorrad Nederland roept bezitters van gecustomizede BMW R nineT modellen daarom op hun motorfiets aan te melden voor de Soul Fuel Expositie. Voor de mooiste motor is er een verrassing. 

Speciaal voor offroad fans is er de Mini GS Trophy. Twintig GS-rijders (vooraf geselecteerd) gaan gedurende de dag een uitdagend obstakelparcours bedwingen. Om 16.00 uur start de finale waarin de beste man en beste vrouw het tegen elkaar opnemen. Wie wint krijgt een nieuwe BMW Helm GS t.w.v. 560 euro. Meer informatie over beide activiteiten evenals inschrijven kan via www.bmw-motorrad.nl/motorradday.

BMW Motorrad Days: een begrip.
Internationaal zijn de BMW Motorrad Days al jaren een begrip. De laatste editie in Garmisch-Partenkirchen trok meer dan 40.000 bezoekers uit 40 verschillende landen. De Nederlandse BMW Motorrad Day is net als de internationale variant een dag voor en door BMW Motorrad liefhebbers. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunnen bezoekers onder andere kosteloos het complete modellengamma van BMW Motorrad uitproberen, adembenemende demonstraties zien en deelnemen aan workshops en clinics. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue en live muziek.

www.bmw-motorrad.nl/motorradday

Wist u dat: In de motortaal "Vissestaartuitlaat" betekent: Uitlaatdemper die van een platte, brede, vissestaartvormige uitstroomopening is voorzien. Mooie exemplaren zijn te vinden op verschillende modellen van het Engelse merk Velocette, waar de uitlaatdemper zélf de vorm heeft van een vis. In het Engels wordt gesproken van een fishtail.
© 2000 - 2024 Motoroccasion