Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
09-02-2015
Authorized Harley-Davidson dealers strijden in Battle of the Kings-competitie

https://cdn.qonnex.nl/
Stem en win fantastische prijzen!

Onze Authorized Harley-Davidson dealers weten als geen ander dat een gecustomizede Harley de ultieme uiting van stijl en karakter van een rijder is. En diezelfde dealers weten beter dan wie ook dat in dat proces de sky the limit is. Ze personaliseren immers al ruim 112 jaar Harley-Davidsons voor hun klanten. Dus toen we wilden ontdekken hoe ver we konden gaan bij het customizen van de nieuwe Street 750, leek het ons niet meer dan logisch om onze eigen dealers uit te dagen voor een competitie.

Een uitdaging die 12 dealers in de Benelux dankbaar aangrepen: het werd de ...Battle of the Kings! Om een gelijk speelveld te creëren, gaven we ze een paar randvoorwaarden: de basis moest een Street 750 zijn en het budget en de beschikbare tijd waren beperkt. Bloed, zweet, tranen en heel veel creativiteit hebben geleid tot 12 waanzinnige resultaten, stuk voor stuk even uniek als betaalbaar. Bekijk ze op onze Harley Benelux Facebook pagina https://www.facebook.com/harleydavidsonbenelux en stem op jouw favoriet!

De Street 750 die als winnaar uit the Battle of the Kings komt, wordt tijdens custom-festival Wheels & Waves in Biarritz geshowd aan duizenden custom-fanaten uit de hele wereld. Door jouw stem te laten horen maak jij bovendien kans op de hele zomer lang rijden op een Street 750 (Summer on a Street), een trip op een Street naar Wheels & Waves om de winnende bike te bekijken, of een prachtig lederen Harley-Davidson jack naar keuze. De Nederlandse inzendingen zijn bovendien te bewonderen tijdens de MotorBeurs 2015 in Utrecht. Stemmen dus! See you on the Street…





Bron: Harley-Davidson Benelux

www.facebook.com/harleydavidsonbenelux

Wist u dat: In de motortaal "Lateral" betekent: Franse benaming voor motorfietsen met een zij klepmotorblok. Cilinderkop met platgevormde verbrandingskamer, zoals die wordt aangetroffen bij zijklepmotoren. Flathead' wordt als pars pro toto gebruikt om motorfietsen met een zijklepmotor aan te duiden. Deze benaming vindt zijn oorsprong in de VS, waar de 750CC en 1200CC zijklepmodellen van Harley-Davidson zo worden aangeduid. Een andere benaming voor zijklepmotorfiets is het Franse lateral. Dit betekent zijdelings: de kleppen bevinden zich aan de zijkant van de verbrandingska­mer en hangen met de stelen naar beneden naast de cilinders. In het Nederlands wordt een flathead een zijklepper genoemd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion