Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-04-2015
BMW Motorrad breidt het Customizing gamma voor de R NineT

https://cdn.qonnex.nl/
BMW Motorrad breidt het Customizing gamma voor de R NineT uit. Met de hand geborstelde aluminium brandstoftanks geven deze motorfiets nog meer karakter.

Sinds zijn introductie vorig jaar is de BMW R Ninet een opvallende motor in de reeks krachtige, puristische naked bikes. Dankzij de ruige charme van de flat-twin motor en de samensmelting in designstijlen van verschillende motorfiets tijdperken kent de motor veel liefhebbers. De bestuurder kan kiezen uit een breed scala van BMW Motorrad accessoires voor het aanpassen van zijn motor en het creëren van zijn persoonlijke R Ninet.

BMW R NineT

BMW Motorrad breidt nu haar assortiment uit met een speciale aluminium brandstoftank, verkrijgbaar in twee versies: met de hand geborsteld, glans-gelakt en met zichtbare of gladgestreken lasnaden.
Beide aluminium brandstoftanks, identiek aan de serieproductie brandstoftank met betrekking tot de vorm, volume en gewicht, versterken de neo-klassieke visuele aantrekkingskracht van de
R Ninet en bieden een exclusieve uitstraling en karakter. De tank met het geborstelde oppervlak is met de hand vervaardigd. Deze ambachtelijke bewerking en de algehele afwerking van de brandstoftank zijn in lijn met de hoge BMW Motorrad kwaliteitsnormen uitgevoerd.
Prijzen voor Nederland zijn er nog niet, in Duitsland is dit inclusief 19% BTW € 1695 (met zichtbare lasnaad) en € 1,795 (met afgevlakte lasnaad). De brandstoftanks worden exclusief gemonteerd door BMW Motorrad partners. Deze zijn beschikbaar zijn vanaf mei.

Bron: BMW Motorrad

http://www.facebook.com/BMWGroup

Wist u dat: In de motortaal "Old lady" betekent: Levensgezellin, vaste vriendin of vrouw van een outlaw biker.
© 2000 - 2024 Motoroccasion