Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-05-2015
De Honda CRF1000L Africa Twin leverbaar eind 2015

Sommige motorfietsen zijn puur avontuur. De oorspronkelijke XRV650 Africa Twin - die debuteerde in 1988 met drie Dakar overwinningen uit vier deelnames, was een dergelijke machine. Het vermogen om overal te komen, de robuuste duurzaamheid, eenvoudig handling en wendbaarheid maakt het voor de berijder de perfecte partner om de wereld te verkennen. De nieuwe Afrika Twin blijft trouw aan alle kenmerken en mogelijkheden van de vroegere XRV650 en zijn opvolger de XRV750, waarbij het toevoegen van de voordelen van alles dat Honda heeft geleerd in de afgelopen tien jaar, on- en off-road, het geheel compleet maakt. Met inbegrip van Team HRC s terugkeer naar de Dakar in 2013.

Bovendien is er een primeur voor Honda in deze categorie motoren. De Africa Twin heeft als optie Honda s Dual Clutch Transmission (DCT) technologie.


Bron: Honda

www.honda.nl/motorcycles.html

Wist u dat: In de motortaal "Blčrepijp" betekent: Uitlaat die veel lawaai maakt. Uitsluitend in associa­tie met hoogtoerige motorfietsen, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt in twee- of viertakt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion