Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
22-09-2015
Ducati Diavel Carbon 2016

  •     De evolutie van de Diavel familie gaat door
  •     Geavanceerde materialen en afwerking voor de nieuwe Diavel Carbon
  •     De 2016 versie onderscheidt zich door vernieuwde uitlaat, wielen en zadel

Voorafgaand aan de EICMA 2015 waar de nieuwe modellen voor 2016 worden onthuld, presenteert Ducati de nieuwe kleurstelling van de Diavel Carbon. De motor, die vanaf oktober 2015 beschikbaar is voor het publiek, is agressiever en verfijnder dan ooit, dankzij de gloednieuwe kleurstelling en een reeks van nieuwe technische en esthetische kenmerken.

Het nieuwste generatie Testastretta 11° Dual Spark motorblok met ABS, Ducati Traction Control, Ducati Riding Modes en typische Ducati wendbaarheid, garandeert een spannende, maar veilige rijervaring. Zijn 162 pk en gewicht van slechts 205 kg, samen met het exclusieve ontwerp, maken de Diavel een comfortabele en sportieve  motorfiets.

 
De nieuwe Asphalt Grey kleur die deze nieuwe 2016 versie karakteriseert, is elegant in balans met het zichtbare carbon, de rode strepen en de Dark Chrome lak op het frame. De exclusieve gesmede velgen met zichtbare machinale afwerking, versterken het gespierde ontwerp van de motor. Andere nieuwe kenmerken van de 2016 versie van de Diavel Carbon zijn de uitlaatbochten met Zircotec keramische coating. Dit type coating maakt het uitlaatsysteem geraffineerder; het systeem is ook uitgerust met geborstelde RVS uitlaat covers. Daarnaast is de motor uitgevoerd met een geheel opnieuw ontworpen zadel met een nieuwe en exclusieve afwerking.

Naast de nieuwe Carbon versie, is de Diavel ook verkrijgbaar in een totale Dark Stealth versie, met een matzwarte tank en een zwart frame en wielen. 

Bron: Ducati North Europe

Wist u dat: In de motortaal "Fire-burnout" betekent: Een spectaculaire variant van de burn out is het wegrijden in een plas brandende benzine. De sprinter of dragracer is hierbij bij het wegrijden in een vuurbal gehuld die door de wind wordt gedoofd als snelheid wordt gemaakt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion