Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-04-2015
Limited-edition F4 Reparto Corse

https://cdn.qonnex.nl/

MV Agusta heeft de nieuwe limited-edition F4 Reparto Corse ontwikkeld. Slechts 250 van deze met de hand geassembleerde F4 RCs zullen worden gebouwd. MV Agusta laat weten dat ze bijna 8 kg minder wegen dan de F4-RR.
Naast het uitvoeren van de kleurstelling van Leon Camier s racer beschikt de productie F4 RC over tal van high-tech componenten. De 4-cilindermotor met een vermelding van 212 pk bij 13.600 tpm is uitgerust met een race krukas. Daarnaast maakt de motor gebruik van in totaal 333 titanium bouten en 11 magnesium covers wat een verdere gewichtsbesparing tot gevolg heeft.

MV Agusta F4 RC

Om te helpen het gewicht te verminderen is een carbon-fiber kuip gemonteerd.
De top-notch hardware bestaat ook uit Ohlins vering, Brembo remmen, en een Termignoni race-uitlaat (dat deel uitmaakt van de race kit). Bovendien biedt MV Agusta de mogelijkheid om een extra persoonlijk tintje toe te voegen. Je kunt kiezen uit het nummer van uw favoriete Britse MV Agusta racer: Nr. 4 voor Phil Read, Nr. 29 voor Mike Hailwood, Nr. 62 voor John Surtees, en, natuurlijk, Nr. 2 voor Leon Camier, gewoon om hem veel succes wensen.
Zoals eerder gezegd zal slechts 250 van deze F4 RCs worden gebouwd en zal het prijskaartje in de buurt van de € 36.900 komen.





Bron: MV Agusta

http://www.mvagusta.com/en/motorcycles/f4-rc/

Wist u dat: In de motortaal "Striping" betekent: Modewoord voor het afbiezen van tanks en spatborden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion