Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
17-11-2015
Moto Guzzi presenteert: de MGX-21concept

De MGX-21 is de meest onconventionele en technologische van de 1.400 cc cruisers tot dusver gebouwd in Mandello del Lario. Moto Guzzi is een van de grootste merken in de motorwereld en in bijna een eeuw zijn er veel vooruitstrevende modellen uitgebracht.  De MGX-21 is het meest recente voorbeeld van Moto Guzzi s traditie van originaliteit en durf. Dit model is voor liefhebbers van bijzondere motoren, voor mensen die zich enthousiast willen voelen nog voordat ze beginnen aan een rit, simpelweg door het zien van deze prestigieuze Italiaanse fiets. 

Moto Guzzi MGX-21

Moto Guzzi heeft hard gewerkt om een motor te ontwerpen die prettig aanvoelt. Er is een mix gevonden van comfort, dynamiek en de prestaties van een cruiser. De nieuwe buisvormige structuur van het gesloten dubbel wiegframe herbergt de ingenieuze elastokinematische motorophanging, ontwikkeld door Moto Guzzi om trillingen te beperken. Echter, bij stilstand klopt de motor nog steeds met twee krachtige 104 mm diameter zuigers in het Moto Guzzi 90 graden big block, die zorgt voor de levendigheid van dit model. Dit is de grootste V- twin ooit geproduceerd in Europa, met meer dan 120 Nm koppel en het gemak en precisie van lage toerentallen. De motor heeft een EU4-certificering en het geheel wordt onder controle gehouden door een remsysteem bestaande uit drie grote schijven en vier-zuiger remklauwen. Wow.
We moeten alleen nog wel even een jaar geduld hebben alvorens we deze bij de dealer aan zullen treffen.
Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 2004 - Stephen Julius en Steve Heese richten na de wederopstanding van het worstelende Chris-Craft Boat Company hun aandacht op de Indian Motorcycle. Ze verwerven merkrechten en intellectuele eigendommen. De productie begint en in 2009 rolt de Indian Chief van de lopende band in Kings Mountain, NC.
© 2000 - 2024 Motoroccasion