Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
16-02-2024
Motoroccasion.nl Motorplein blij met Domburg Motoren




Willem Domburg, eigenaar van Domburg Motoren, greep de kans om tijdens MOTORbeurs Utrecht op het Motoroccasion.nl Motorplein te kunnen staan met beide handen aan. Anderzijds, wij van Motoroccasion.nl zijn erg blij met de toevoeging van Domburg Motoren aan het Motorplein. Er is op het Motorplein een fantastische mix aan bedrijven en motoren te zien waaraan Domburg Motoren met jong gebruikte motoren een mooie toevoeging aan is. De motoren van Domburg Motoren worden standaard geleverd met 12 maanden garantie. Ook de service is bij dit bedrijf van een hoog niveau.

Benieuwd geworden naar de mooie kwaliteitsmotoren en de service die Domburg Motoren biedt? Spreek het team op de beurs dan gerust aan, ze zijn te herkennen aan de Domburg Motoren bedrijfskleding en te vinden in hal 10, op stand 10.A40.

Bekijk alvast de motoren van Domburg Motoren: https://www.motoroccasion.nl/.../domburg-motoren...

#Motoroccasion #DomburgMotoren #motor #MOTORbeursUtrecht

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Koelrib" betekent: Plat uitsteeksel aan de buitenzij de van de cilinderwand, van de cilinderkop of van het motorcarter, dat dient om het koelend oppervlak te vergroten en de rijwind op te vangen en te geleiden, zie Luchtkoeling.
© 2000 - 2024 Motoroccasion