Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
25-10-2016
MOTORTOER AMSTERDAM wint de Ducati 2016 Sales & Marketing award voor Nederland

https://cdn.qonnex.nl/
Natascha Wiersma & André van der Zwet van Ducati dealer Motortoer Amsterdam zijn erg trots dat zij op de afgelopen Internationale Ducati Dealer Meeting in Bologna (Italië), beloond werden voor hun inzet met de “Best Dealer Sales & Marketing” award over 2016 voor Nederland. De prijs werd overhandigd door Directeur Ducati West Europe Edouard Lotthé.  

Motortoer

Deze award komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij evaluatie van de dealers door Ducati is er scherp gekeken naar het totaalplaatje van hoe de dealer de Ducatisti Ducati laat beleven. Hierin wegen alle aspecten van verkoop, marketing en klant tevredenheid even zwaar mee. Het is dus een prestatie van het gehele enthousiaste Motortoer team waar ze deze award aan te danken hebben.


Bron: Ducati North Europe

www.motoroccasion.nl/adressen/dealers/motortoer-d5042.html

Een stukje historie: BMW in 1924 - Toen Franz Bieber al in 1924 Duits kampioen werd met een standaard R 32, besloot BMW de sportieve successen vast te houden door ook kopklepmotoren te ontwikkelen. In de jaren twintig, toen Duitsland nog gebukt ging onder de herstelbetalingen na de Eerste Wereldoorlog, bloeide BMW. Er werden in die periode ca. 27.000 motorfietsen verkocht, ondanks het feit dat BMW's duurder waren dan andere motorfietsen. Vanaf het begin waren de BMW motorfietsen door hun sterke frame geschikt voor zijspangebruik. Er waren contracten met zijspanfabrikanten en zodoende kon men soms ook al het droog gewicht mét zijspan aangeven. Incidenteel werden kleinere (eencilinder) modellen uitgebracht. Opvallend is dat geen enkele eencilinder ooit met een zijklepmotor werd gebouwd, hoewel dit bij de tweecilinders tot aan de Tweede Wereldoorlog wel gebeurde.
© 2000 - 2024 Motoroccasion