Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
17-05-2016
Tankpas van € 500,- bij nieuwe Suzuki motorfiets of motorscooter

https://cdn.qonnex.nl/
Suzuki Motoren bestaat 50 jaar in Nederland. Suzuki staat graag bij dit jubileum stil, maar niet letterlijk. De koper van een nieuwe Suzuki motor of motorscooter krijgt van de Suzuki-dealer namelijk een brandstofpas van € 500,- cadeau. En omdat een Suzuki zuinig is, betekent dat extra veel mooie kilometers maken. 

Suzuki doet de tankpas tijdelijk cadeau bij aankoop van een Suzuki motorfiets of motorscooter met een cilinderinhoud van minimaal 400 cc. Dit betekent dat de koper van de motorscooter Burgman 400 ABS al de tankpas ontvangt.


Laagste verbruik in zijn klasse
Ook degene die de nieuwe Suzuki SV650 ABS aanschaft, kan voor € 500,- op kosten van Suzuki kilometers maken. En met een benzineverbruik van 1 op 26 gemiddeld – het laagste in zijn klasse –, zijn dat veel kilometers. Daarbij beschikt de koper van de SV650 ABS over de krachtigste V-twin in zijn klasse. Efficiënt én krachtig dus. 

De Suzuki Tankpas is met Travelcard ontwikkeld en twee jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Een voorwaarde is dat de Suzuki motor of motorscooter uiterlijk 20 juni 2016 geregistreerd is.

Bron: Suzuki - Nimag

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1903 - William S. Harley en Arthur Davidson maken in Milwaukee, Wisconsin, hun eerste Harley-Davidson motorfiets met 400cc. In het eerste productiejaar worden 3 motoren gebouwd. Walter Davidson start ook bij het bedrijf.
© 2000 - 2024 Motoroccasion