Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
15-10-2014
Tot 4 jaar garantie op een nieuwe Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi

Breda, 15 oktober 2014 – Piaggio Vespa b.v. breidt het servicepakket voor zijn merken in de Benelux verder uit door kopers van een Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi de mogelijkheid te bieden hun fabrieksgarantie met één of twee jaar te verlengen. Waarmee de modellen van deze Italiaanse motorscooter- en motorfietsmerken dan vertrouwen op maximaal vier jaar fabrieksgarantie, voor extra 'peace of mind'. Dit geldt voor alle motoren en motorscooters met een cilinderinhoud van meer dan 50cc. Dus van Vespa GTS 125 tot Piaggio MP3 500 ABS en van Aprilia RS4 125cc tot Moto Guzzi California Touring.

moto guzzi california

Standaard levert importeur Piaggio Vespa b.v. alle motorfietsen en motorscooters met een complete fabrieksgarantie van twee jaar. Met de Prime Extended Warranty kunnen kopers van een Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi nu een stukje extra zekerheid voor zichzelf inbouwen door die fabrieksgarantie naar wens met één of twee jaar uit te breiden, tot maximaal vier jaar. Met de Prime Extended Warranty worden eventuele onverwachte reparatiekosten afgedekt en bovendien zorgt de verlengde garantie bij eventuele verkoop voor een hogere restwaarde van de motorscooter of motorfiets, omdat de Prime Extended Warranty automatisch over gaat op de nieuwe eigenaar.

De Prime Extended Warranty van Piaggio Vespa b.v. is uitsluitend bij de officiële merkdealers af te sluiten binnen 24 maanden na de 1e tenaamstelling van het voertuig. Wat betekent dat de verlengde garantie niet alleen bij een nieuw aangeschafte motorscooter of motorfiets is af te sluiten, maar ook op modellen jonger dan 24 maanden die al 'in actieve dienst' zijn. Vermits het onderhoud volgens het onderhoudsschema is uitgevoerd via een officiële dealer en het maximale kilometrage om voor de verlengde garantie in aanmerking te komen niet is overschreden.

Gratis verlengde pechhulp in Europa
Een prettig gegeven is bovendien dat als onderdeel van de Prime Extended Warranty ook direct de Europese Road Assistance pechhulp, die standaard deel uitmaakt van de fabrieksgarantie, voor de gekozen periode van twaalf of 24 maanden wordt verlengd. Geheel gratis! Waarmee Piaggio Vespa b.v. niet alleen een correcte werking van het product waarborgt, tot maximaal vier jaar na aankoop, maar kostenloos tevens de zekerheid biedt van technische ondersteuning in geheel Europa, mocht dat onverhoopt nodig zijn.

Meer informatie over de voorwaarden en tarieven van de Prime Extended Warranty is beschikbaar bij de officiële dealers van Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi.

Bron: Piaggio

www.piaggio.nl

Een stukje historie: HONDA in 1961 - In 1961, twee jaar nadat Honda begon met de verkoop van de Super Cubs, deed Honda de racewereld op zijn grondvesten schudden met de legendarische overwinningen van "Mike the Bike" Hailwood op de Honda tweecilinders op 'the Isle of Man'. Het waren de eerste overwinningen in een lange reeks die de start vormden van een lange reeks Honda racehistorie. Vanaf het begin werkte meneer Honda naar een plaats in de racerij waarbij op een gegeven moment meer dan 100 grote kampioenschappen per jaar werden binnengehaald. Wat men hier weer uit leerde werd direct naar de ontwikkeling van wegmotoren overgebracht. De klassieke CB72 en CB77 bracht Amerika op twee wielen en zorgde voor een blijvende plaats op die markt. De subnaam 'Hawk' 'Nighthawk' of 'Super Hawk' kwamen sindsdien op verschillende modellen voor waaronder de CB72, CB77, CB400T, NT650, tot in 1998 de VTR1000F.
© 2000 - 2024 Motoroccasion