Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
04-10-2017
Triumph komt met twee nieuwe Bonneville's tijdens opening.



Motoroccasion.nl 04-10-2017  -  Gisteren werd in Hickley het nieuwe bezoekerscentrum van Triumph geopend. Dit nieuwe centrum zal op 1 november open gaan voor publiek. Triumph maakte van de gelegenheid gebruik om twee nieuwe modellen te laten zien. De Bonneville Speedmaster en de Bonneville Bobber Black zijn aan het palet motoren toegevoegd.

De Bonneville Speedmaster is een echte telg uit de klassiekerlijn die Bonneville heet. Er is een Highway kit en een Maverick kit voor beschikbaar uit een range van 130 accessoires. Met een donkere stoere uitvoering genaamd Bobber Black wordt de cultstatus van Triumph verder versterkt. Om in stijl de weg op te gaan heeft Triumph ook een kledinglijn laten ontwerpen die perfect aansluiten bij de motorfietsen. Deze kwalitatief hoogstaande kleding is verkrijgbaar bij de Triumph dealers vanaf begin 2018. De beide motoren komen ook begin dit jaar. Verdere details zijn te vinden op de website van Triumph.

Ga naar Triumph Motoren



Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: BMW in 1999 - De naam "Urban Mobility Vehicle" dekte de lading van de overdekte scooter BMW C1 volledig. Het voertuig mocht in vrijwel heel Europa zonder helm bestuurd worden en was bedoeld voor automobilisten die de dagelijkse files en het drukke stadsverkeer wilden omzeilen. Er kwamen twee types: de 125 cc en de 200 cc, waarvan ook nog verschillende uitvoeringen bestonden. Wie zijn BMW C1 helemaal wilde aankleden had zelfs een Discman en een GSMhouder aan boord. Desondanks werd het geen succes en de serie verdween in 2003.
© 2000 - 2024 Motoroccasion