Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
04-11-2014
Triumph onthult nieuwe Tiger 800 serie op EICMA en meer

https://cdn.qonnex.nl/
Rocket X Limited Edition

Limited Edition Rocket III om het tienjarig jubileum als standaard motorfiets met grootste cilinderinhoud te vieren
Gelimiteerde oplage van 500 motoren, met genummerde zijpanelen en gegoten alumium naambadge.
Afgewerkt met een schitterend glanzend kleurenschema met ‘grind-effect’, uit de koker van onze kleurspecialisten van 8-Ball.
Zwarte componenten zoals uitlaat, stuur en spiegels.
Zwarte wielen met handgeschilderde zilveren pinstripe
Na de introductie in 2004 en de daaropvolgende doorontwikkeling, bouwde de Rocket III een iconische status op als motorfiets waar iedere motorrijder òòit nog eens mee zou willen rijden. Vanuit die basis als grootste, sterkste en meest woeste motorfiets ooit, gaan we nu nog een stap verder: de alles overtreffende Limited Edition Rocket X. 
Het is geen cliché maar een gegeven: de Triumph Rocket X is een unieke motorfiets met de grootste fysieke aanwezigheid op twee wielen ooit. Er bestaat gewoon geen andere motor die ook maar in de buurt komt, en geen enkele motor kan dan ook voor zo’n sensatie zorgen als een Rocket X met het gas open. 
Met de 2294 cc sterke, in de lengterichting geplaatste driecilinder in het frame, biedt de Rocket X huisvesting aan het motorblok met de grootste standaard cilinderinhoud ter wereld. De vernietigende 221 Newtonmeter aan koppel bij maar 2750 toeren, geven de Rocket X een bizarre acceleratie, ongeacht de gekozen versnelling.

De Rocket X zal in het voorjaar bij uw dealer arriveren en is verkrijgbaar vanaf € 21.790 in Nederland en € 19.490 in België. 

Triumph Rocket X

De compleet nieuwe Tiger 800 range

Vier verschillende modellen bieden meer keuze voor de klant.
Verhoogde veiligheid door traction control en schakelbaar ABS als onderdeel van moderne, op de berijder gerichte technologie
Als eerste in deze klasse cruise control op de XRx en XRc versies standaard
Drie verschillende ridingmodes op XRx en XRc modellen om gasreactie, ABS en traction control naar keuze in te stellen.
Tweede generatie driecilinder levert 95 pk met minder emissie en 17% minder brandstofverbruik in vergelijking met vorige model.
Ride by Wire techniek voor een soepelere vermogensafgifte en lichtere gasreactie.
Verbeterde offroad capaciteiten door WP-vering als standaard montage op alle XC modellen.
Nieuwe styling, verbeterde ergonomie en 20 mm verstelbare zadelhoogte.
De compleet nieuwe Tiger is een dynamische Adventure-motorfiets, ontwikkeld om altijd te presteren, ongeacht de omstandigheden of rijstijl. Zowel op het asfalt als ernaast zorgen de nieuwe rijeigenschappen, zitpositie, besturing en het motorblok voor alles wat een motorrijder zich zou kunnen wensen.
De nieuwe Tiger 800 wordt leverbaar in 2 uitvoeringen. De Tiger 800XR is daarbij meer gericht op de geasfalteerde wegen, waar de Tiger 800XC meer naar de offroadkant neigt. Beide modellen hebben een hoog niveau van uitrusting, waarbij er ook nog twee extra uitvoeringen komen door de introductie van de zeer complete X modellen. 

De nieuwe Tigers zullen vanaf  februari  2015 bij de officiële dealers arriveren. Prijzen beginnen bij  € 11,390 (NL) en € 10,490 (BE) voor de standaard XR versie.

Triumpg Tiger 800 XC

 Thunderbird Nightstorm Special Edition

Indrukwekkende “Dark” Special Edition, voorzien van een speciale kleurstelling, zwarte uitlaten en een luxe zadel.
Custom “Ghost Flames” spuitwerk (Phantom Black met Silver Frost) en handgespoten tank logo.
1699cc paralleltwin levert 98 PK en een adembenemende 156 Nm aan maximaal koppel.
700 mm laag zadel combineert klassiek uiterlijk met perfecte zitpositie, geschikt voor elk type motorrijder.
Triumph’s kernwaarden op het vlak van bestuurbaarheid, wendbaarheid en gemak garanderen ook bij dit model de beste besturing en remcapaciteiten in deze klasse.

De Triumph Thunderbird Nightstorm Special Edition is een luxe uitgeruste, duistere powercruiser, voor motorrijders die een rauw randje aan een ontspannen dagje sturen willen toevoegen.  Een echte Triumph op basis van de succesvolle Thunderbird Storm en aangedreven door de 1699cc grote big-bore versie van de veelgeprezen  paralleltwin. Door een aantal gestileerde veranderingen is de Nightstorm Special Edition nog donkerder, nog woester en nog uitdagender.

De Thunderbird Nightstorm zal in het voorjaar leverbaar worden voor een prijs van € 19.190 in Nederland en €16.890 in België.  

triumph thunderbird nightstorm

Bron: Triumph Motorcycles

www.triumphmotorcycles.nl

Wist u dat: In de motortaal "Trial" betekent: Behendigheidswedstrijd voor mens en motorfiets, waarbij hindernissen als bijvoorbeeld zeer steile heuvels, onmogelijk scherpe bochten, snelstromende riviertjes en enorme keien moeten worden genomen, zonder de benen aan de grond te zetten. Voor trials worden speciale motorfietsen gebruikt met als belangrijkste ingrediënten: kleine draaicirkel (steile voor­vork), grote grondspeling, laag gewicht, lage zithoogte en een grote trekkracht onderin, zie Indoortrial.
© 2000 - 2024 Motoroccasion