Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
27-03-2015
van de Kuinder Motorfietsen Exclusief Yamaha dealer

De relatie tussen de Hilversumse motorzaak Van de Kuinder en het Japanse Yamaha gaat precies 50 jaar terug. In 1965 verkocht Wiebe van de Kuinder zijn allereerste Yamaha, een 250YDS, aan de heer De Haas uit Naarden. Yamaha was toen een net op de Nederlandse markt geïntroduceerd Japans motorfietsmerk dat met sportieve tweetakten de verstarde Europese motorwereld opschudde. 

vd Kuinder exclusief Yamaha dealer

Nu, in 2015, heeft Van de Kuinder een belangrijke stap gezet bij het verder aanhalen van de banden met Yamaha, door Exclusief dealer van het merk te worden. Dit betekent dat het bedrijf uit Hilversum zich, voor wat de verkoop van nieuwe motorfietsen betreft, volledig concentreert op het Yamaha-programma. Uiteraard blijven andere motormerken wel aanwezig in het grote aanbod gebruikte motoren en motorscooters.
De focus op één merk sluit goed aan op de ontwikkelingen op retailgebied, waarbij speciaalzaken succesvoller dan ooit zijn. Door zich toe te leggen op één motormerk, wil Van de Kuinder nog meer de motorrijder perfect van dienst kunnen zijn. Directeur Roger van de Kuinder: “Yamaha hebben we vooral de afgelopen jaren leren kennen als een perfecte partner, met een fantastisch programma motorfietsen en motorscooters, snelle levering en goede after-sales service. Het merk is al jaren bij ons het meest gewild, dus dit is een logische en goede stap.” 

red: Bekijk ook even de net vernieuwde website

Bron: vd Kuinder Motorfietsen

http://www.vandekuinder.nl

Een stukje historie: SUZUKI in 1979 - Eind jaren 70, concentreert Suzuki zich opnieuw op de 4 takten, die al 20 jaar geen aandacht gekregen hadden. De GS 400, 550 en 750 zullen met hun ongekende wegligging en sterke prestaties de naam Suzuki eer aandoen. De successen volgen elkaar op met de GS 1000 en de GS 850 G die vooral bekend zullen blijven voor de uitstekende kwaliteit van hun cardan aandrijving.
© 2000 - 2024 Motoroccasion