Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
18-01-2016
Win een nieuwe Harley-Davidson bij Oude Monnink Motors

Harley-Davidson dealer, Oude Monnink Motors uit Vroomshoop, viert dit jaar haar 50ste verjaardag. Op zaterdag 16 januari is de kick-off van de festiviteiten, die het hele jaar gaan duren. Feestelijke hoogtepunt van het jubileumjaar is een unieke Ride-inn actie, waarbij op 19 november een spiksplinternieuwe Harley-Davidson wordt uitgereikt aan de gelukkige winnaar. 


In augustus 1966 opende het echtpaar Oude Monnink een klein zaakje in fietsen, naaimachines, haardrogers, strijkbouten en ander huishoudelijk spul. Al snel kwamen daar gemotoriseerde tweewielers bij. 

In de loop van de jaren verkochten de Oude Monninks met wisselend succes verschillende merken brommers en motoren, totdat het echtpaar in 1974 van toenmalig Harley-Davidson importeur Maaskant toestemming kreeg om Harley’s te gaan verkopen. Dat was het begin van een inmiddels ruim 40 jaar durende liefdesaffaire. Familiebedrijf Toen de huidige eigenaren, zoon Richard Oude Monnink en zijn echtgenote Manon de zaak in 1991 overnamen, besloten ze al snel dat ze zich uitsluitend wilden focussen op H-D. Het duurde uiteindelijk tot eind jaren ’90 voor de zaak exclusief Harley-Davidson verkocht. Van het 50m2 grote zaakje van weleer is weinig meer over: vijftig jaar na de oprichting is Oude Monnink Motors een moderne, zeer compleet uitgeruste H-D dealer waar behalve nieuwe en gebruikte Harley-Davidson motoren, ook kleding, merchandise en onderdelen te koop zijn. Daarnaast is er een professionele werkplaats en kun je er Harley-Davidsons huren. Inmiddels werkt Richards oudste zoon Bas, als derde generatie Oude Monnink, ook in de zaak.



 
Ride-inn actie :
Gedurende dit hele jaar zijn er festiviteiten rond het 50-jarig jubileum. De kick-off is de 50 jaar Oude Monnink party op 16 januari. Het hoogtepunt van de vieringen is een unieke 4-Ritten Actie. Oude Monnink Motors heeft in het oosten van Nederland 4 mooie motorroutes uitgezet die allemaal eindigen bij de zaak in Vroomshoop. Iedere rijder die alle 4 deze routes rijdt, laat ze afstempelen in het afgehaalde boekje, bij de vooraf bepaalde lokaties, op welk merk motor dan ook, maakt op het afsluitende jubileumfeest op 19 november kans op waanzinnige prijzen. De hoofdprijs is een gloednieuwe Harley-Davidson XG 750 Street 2016 t.w.v. € 9.280,-.  Zie de voorwaarden/spelregels hier onder.

De andere 4 prijzen zijn :

- Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem twv € 1.699,-
- Icon helm van Parts Europe € 420,-
- Arai helm van Arai Nederland € 399,-
- Abus slot van Hocoparts € 110,-

Voor de actievoorwaarden van de Ride-inn zie hier onder en de complete festiviteitenagenda van dit jubileumjaar kijk je op www.oudemonninkmotors.nl


Bron: Oude Monnink Motors

www.oudemonninkmotors.nl

Wist u dat: In de motortaal "Balanspot" betekent: Verbindingsstuk tussen de uitlaten, dat onder meer voor extra demping zorgt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion