Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
04-08-2017
Win een reis naar de Triumph fabriek, doe mee met de Triumph Fox Hunt! 

Op zaterdag 9 september organiseert Triumph de Triumph Fox Hunt; een nationale Ride Out die start vanaf je eigen huis. Tijdens deze unieke zoektocht wordt de kennis van de deelnemers over het legendarische Britse merk op de proef gesteld. Wie alle vragen en opdrachten goed heeft weten te beantwoorden maakt kans op een geheel verzorgde reis voor twee personen naar het nieuwe bezoekerscentrum bij de Triumph fabriek inclusief rondleiding! 

Om deel te kunnen nemen dient men de Triumph Fox Hunt app te downloaden, welke beschikbaar is voor zowel Android als IOS (Apple) toestellen. Op zaterdag 9 september om 11:00 ontvangt iedere geregistreerde deelnemer de eerste coördinaten en is de tocht gestart. Aangekomen bij de eerste locatie ontvangt men een meerkeuzevraag of een opdracht, welke uiteraard gerelateerd zijn aan Triumph. Zodra deze beantwoord is ontvangt men de coördinaten van de tweede locatie, enzovoort. Wanneer alle vragen zijn beantwoord arriveren de deelnemers op de eindlocatie om samen na te genieten met een hapje en een drankje. 
Voor meer informatie, spelregels en het downloaden van de app ga je naar: www.triumphfoxhunt.com 

Over het Triumph bezoekerscentrum
Dit najaar zal Triumph de deuren open van haar nieuwe bezoekerscentrum, dat gelegen is op het fabrieksterrein te Hinckley. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van het centrum en kan er nog geen exacte datum bevestigd worden waarop het centrum toegankelijk zal zijn voor het publiek. Wel verklapt Triumph dat, naast de rondleidingen door de fabriek, er in het centrum een complete beleving zal zijn met een café, een museum, een shop en meer. Iets om in de gaten te houden dus voor de volgende motortrip naar Engeland.  
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Ton-up girl" betekent: De meisjes die bij de Ton-up boys achterop zaten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion