Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
17-10-2014
Yamaha introduceert de YZF-R3 en de WR250F

https://cdn.qonnex.nl/

Yamaha Motor zet haar uitgebreide modellen offensief voort met de introductie van de YZF-R3 en de geheel nieuwe WR250F.

YZF-R3
Dankzij hun toonaangevende stijl, geavanceerde technologie en geweldige prestaties zijn de motoren van de R-serie van Yamaha legendarisch in de supersportwereld. En nu is er een nieuwe motorfiets die perfect past tussen de YZF-R125 en de YZF-R6, de compleet nieuwe YZF-R3! De nieuwe YZF-R3, voorzien van een krachtige 321cc motor en het agressieve ontwerp in lijn met de vermaarde R-serie, biedt motorrijders met een A2 motorrijbewijs de sensationele supersport technologie als iedere andere motor uit de R-serie. De nieuwe YZF-R3 is standaard uitgerust met ABS. Dit geavanceerde ABS remsysteem zorgt voor een uitstekende doseerbaarheid en onder alle omstandigheden een effectief remvermogen.

yamaha yzf-r3

De nieuwe WR250F, Ready to think forward!
Met het compacte aluminium chassis en het radicale, innovatieve op de YZ250F gebaseerde achteroverhellende motorblok, luidt de WR250F een nieuw tijdperk in. Deze krachtige nieuwe motor is voorzien van een geavanceerd brandstofinjectiesysteem voor sterke prestaties in het lage- en middentoeren gebied. Van rotsachtig terrein tot ruige bospaden, met gemak trotseert de WR250F alle omstandigheden! De nieuwe generatie WR250F is voorzien van de meest geavanceerde ontwerpelementen uit de enduro wereld, waaronder de achterover hellende cilinder en de 'snaking' uitlaat voor een centraal gelegen zwaartepunt.

yamaha wr 250 f

Bron: Yamaha

www.yamaha-motor.nl

Wist u dat: In de motortaal "Spijkerbak" betekent: Motorfiets met sterk versleten motorblok, dat buitensporig veel mechanisch lawaai voortbrengt. Het geluid doet denken aan rammelende spijkers in een blikken trommel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion