Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

20 Mei
2018
 

Mega Motortreffen
Vind Motoroccasion.nl leuk  Twee dagen motorfeest in Vijfhuizen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert Promotor opnieuw het Promotor Mega MotorTreffen. Zonder vertier en vermaak is een feest onmogelijk. Editie 1 van het Promotor Mega MotorTreffen in 2017 heeft dat meer dan bewezen. Zo'n 8.500 motorrijders hadden zichtbaar zin in een puur en ouderwets motorfeest, dat nog steeds bestaansrecht heeft. Verbondenheid, kameraadschap en passie voor de motor: het zijn de overbekende ingrediënten van het aloude recept van een ouderwets motortreffen. Niets meer en niets minder. Alles draait tijdens het Promotor Mega MotorTreffen om motoren en erop rijden. Voor deze editie staan nog meer nieuwe modellen gereed voor een (gratis) proefrit.   Wat valt er nog meer te beleven tijdens het Promotor Mega MotorTreffen? De leuke activiteiten van vorig jaar zijn gebleven, zoals het gezamenlijk live motorsport kijken op grote schermen, live entertainment en de motormarkt. Maar die is groter, met meer marktkramen en meer motordealers. En natuurlijk zelf offroad rijden, opnieuw verzorgd door MotoPort Amsterdam. Op het buitenterrein pakken we dit jaar uit met een groot Foodtruck Festival. Heerlijke, met zorg bereide burgers, pulled pork en spare ribs tegen schappelijke prijzen. Ook de vegetarische mens vergeten we niet. Naast het Foodtruck Festival hebben we ook de gratis 'MotorCheck'. Dat doen we samen met de bij de BOVAG aangesloten motordealers. En natuurlijk veel pk's en zalige herrie, want dat is het allerlekkerste. We hebben de ‘Powerbank’, die nauwkeurig de prestaties van je motor in kaart brengt. Ga naar de website van Promotor Mega Motortreffen >

Evenement
12-05-2018
Introductie nieuwe F 750 GS en F 850 GS bij Simako-BDM

Een van de geweldige bijkomstigheden van het verkopen van motorfietsen is dat we de nieuwe modellen regelmatig voor introductie mogen testen. De F 850 GS is van grond af aan een compleet nieuwe motorfiets. Strakker en moderner design waarbij de optionele LED koplamp direct in het oog springt. De standaard kruisspaakwielen en grote veeruitslag maken dat er geen terrein onbegaanbaar is voor deze GS!


Als je de motor start komt je direct een uitdagende roffel tegemoet. Het blok is radicaal aangepast met meer vermogen en levendiger gevoel als resultaat. We zijn ervan overtuigd dat dit blok over de "funfactor" beschikt, maar het wordt nog veel leuker in combinatie met de optionele schakelassistent pro (op- en terugschakelen zonder koppeling)! Schakelen gaat ongekend snel en vloeiend, gepaard met het prachtige geluid kregen we er geen genoeg van. Uiteraard zijn ook de langere tochten een genot met deze motorfiets, van elektronisch instelbare, actieve vering tot full TFT display met navigatie, audio en telefonie mogelijkheden, u komt niets te kort.

Wilt u meer weten? Vraag ernaar bij Koen of Tim of maak alvast een proefrit afspraak.
12 mei is de introductie in Apeldoorn en Elst, vanaf 14 mei hebben we demo's beschikbaar voor proefritten. 

Naar de website van SimakoWist u dat: In de motortaal "Zijspancombinatie" betekent: Combinatie van een zijspanwagen en een motorfiets. Bij het bevestigen van het zijspan aan de motorfiets moet rekening worden gehouden met verschillende afstellingen, te weten: het toespoor van het zijspanwiel, de vlucht en de voorloop van het zijspanwiel.
© 2000 - 2018 Motoroccasion