Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

20 Mei
2018
 

Mega Motortreffen
Vind Motoroccasion.nl leuk  Twee dagen motorfeest in Vijfhuizen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert Promotor opnieuw het Promotor Mega MotorTreffen. Zonder vertier en vermaak is een feest onmogelijk. Editie 1 van het Promotor Mega MotorTreffen in 2017 heeft dat meer dan bewezen. Zo'n 8.500 motorrijders hadden zichtbaar zin in een puur en ouderwets motorfeest, dat nog steeds bestaansrecht heeft. Verbondenheid, kameraadschap en passie voor de motor: het zijn de overbekende ingrediënten van het aloude recept van een ouderwets motortreffen. Niets meer en niets minder. Alles draait tijdens het Promotor Mega MotorTreffen om motoren en erop rijden. Voor deze editie staan nog meer nieuwe modellen gereed voor een (gratis) proefrit.   Wat valt er nog meer te beleven tijdens het Promotor Mega MotorTreffen? De leuke activiteiten van vorig jaar zijn gebleven, zoals het gezamenlijk live motorsport kijken op grote schermen, live entertainment en de motormarkt. Maar die is groter, met meer marktkramen en meer motordealers. En natuurlijk zelf offroad rijden, opnieuw verzorgd door MotoPort Amsterdam. Op het buitenterrein pakken we dit jaar uit met een groot Foodtruck Festival. Heerlijke, met zorg bereide burgers, pulled pork en spare ribs tegen schappelijke prijzen. Ook de vegetarische mens vergeten we niet. Naast het Foodtruck Festival hebben we ook de gratis 'MotorCheck'. Dat doen we samen met de bij de BOVAG aangesloten motordealers. En natuurlijk veel pk's en zalige herrie, want dat is het allerlekkerste. We hebben de ‘Powerbank’, die nauwkeurig de prestaties van je motor in kaart brengt. Ga naar de website van Promotor Mega Motortreffen >

Evenement
21-04-2018
Kobo Motoren Allroad Experience!Wil jij offroad leren rijden met je Allroad motorfiets? Dit kan! Onder professionele begeleiding organiseren wij een allroad experience. Om U te laten ervaren wat er allemaal mogelijk is als u met uw eigen motor het terrein in gaat.

Tijdens deze dag organiseren wij het volgende:
  • Proefrijden op alle KTM Allroad modellen
  • Offroad rijden met uw eigen allroad motor (voorinschrijving*)
  • Gratis motorcheck in onze werkplaats
  • Hoge kortingen en actie's in onze winkel!


* voor de offroad cursus willen wij u in verband met beperkte ruimte vragen om vooraf bij ons in te schrijven per mail, telefoon, Facebook of gewoon bij ons in de winkel.  U bent van harte welkom op zaterdag 21 april a.s.

Sportgroet,
Kobo Motoren
Jade 10
9207GL  Drachten
0512-542142
verkoop@kobomotoren.nl

Wist u dat: In de motortaal "Pendelen" betekent: Langzaam heen en weer gaan van het voorwiel bij ho­ge snelheid.
© 2000 - 2018 Motoroccasion