Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

20 Mei
2018
 

Mega Motortreffen
Vind Motoroccasion.nl leuk  Twee dagen motorfeest in Vijfhuizen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert Promotor opnieuw het Promotor Mega MotorTreffen. Zonder vertier en vermaak is een feest onmogelijk. Editie 1 van het Promotor Mega MotorTreffen in 2017 heeft dat meer dan bewezen. Zo'n 8.500 motorrijders hadden zichtbaar zin in een puur en ouderwets motorfeest, dat nog steeds bestaansrecht heeft. Verbondenheid, kameraadschap en passie voor de motor: het zijn de overbekende ingrediënten van het aloude recept van een ouderwets motortreffen. Niets meer en niets minder. Alles draait tijdens het Promotor Mega MotorTreffen om motoren en erop rijden. Voor deze editie staan nog meer nieuwe modellen gereed voor een (gratis) proefrit.   Wat valt er nog meer te beleven tijdens het Promotor Mega MotorTreffen? De leuke activiteiten van vorig jaar zijn gebleven, zoals het gezamenlijk live motorsport kijken op grote schermen, live entertainment en de motormarkt. Maar die is groter, met meer marktkramen en meer motordealers. En natuurlijk zelf offroad rijden, opnieuw verzorgd door MotoPort Amsterdam. Op het buitenterrein pakken we dit jaar uit met een groot Foodtruck Festival. Heerlijke, met zorg bereide burgers, pulled pork en spare ribs tegen schappelijke prijzen. Ook de vegetarische mens vergeten we niet. Naast het Foodtruck Festival hebben we ook de gratis 'MotorCheck'. Dat doen we samen met de bij de BOVAG aangesloten motordealers. En natuurlijk veel pk's en zalige herrie, want dat is het allerlekkerste. We hebben de ‘Powerbank’, die nauwkeurig de prestaties van je motor in kaart brengt. Ga naar de website van Promotor Mega Motortreffen >

Evenement
09-06-2018
Wie wordt Koning Zelfbouw 2018?Heb jij een zelfbouw caféracer,bratstyle,chopper,bobber, ratstyle of een “niet in een hokje te plaatsen” zelfbouwmotor? Doe gratis mee! Er zijn mooie prijzen te winnen! De hoofdprijs is natuurlijk weer de “Koning Zelfbouw trofee” en uiteraard mooie prijzen voor andere winnaars. Dus meld je aan en ding mee naar de titel Koning Zelfbouw 2018!

Net als bij de vorige 6 edities komen er weer flink wat klassiekers en specials naar Hengelo. Alle deelnemende motoren krijgen natuurlijk weer een vorstelijk plekje in de showroom en zoals altijd is de Grande Finale de verkiezing van Koning Zelfbouw.

Natuurlijk zijn er weer diverse bedrijven aanwezig die interessant zijn voor elke zelfbouwer; las en draaiwerk, special parts, pinstriping, painting en poedercoating, zadelbekleding en nog veel meer. Uiteraard is er ook voor de rijder genoeg te vinden zoals kleding, helmen en lots of goodies.

Dus stap 9 juni op je zelfbouwer of standaardfiets en kom pronken of inspiratie opdoen op de 7e Koning Zelfbouw Dag in Hengelo!

Meer weten of aanmelden? info@koningzelfbouw.nl

Wist u dat: In de motortaal "Halve auto" betekent: Bijnaam voor Honda GoldWing. Zeker het nieuwste model GoldWing, met een watergekoelde zescilinder boxermotor en een inhoud van 1500cc, voldoet aan die omschrijving. Wie deze toermastodont aanschouwt, met zijn beplating die aan een carrosserie doet denken en zijn ogen verder laat gaan over de imposante toerkuip, treeplanken, koffers en enorme buddyseat, gaat automatisch op zoek naar het derde en het vierde wiel. Zo niet naar het reservewiel.
© 2000 - 2018 Motoroccasion