Nieuwsbrief:

APRILIA  RS 660 - 2024

€ 12.749,- € 13.499,-
Garantie: Ja
Nieuw
RED LAVA
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

AKTIE € 750-- Korting nu rijklaar € 12.749,--

RED LAVA Op voorraad

De Aprilia RS 660. Een 659cc motor met maar liefst 100pk, een echte krachtpatser van maar 183kg (nat) en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. 'Een gestroomlijnd chassis, gereduceerd gewicht, nieuwe 100 pk twin motor, eersteklas elektronica en een adembenemende nieuwe kleur die een nieuwe maatstaf zet in zowel stijl als formaat: de RS 660 is de essentie van het merk aprilia, een perfecte samensmelting van technologie, innovatie en ontwerp.' Aprilia keert terug naar zijn oorsprong als eerste met de rood zwarte hoofdkleuren uit de jaren 90.

Prestaties van de Aprilia RS 660

Aprilia heeft, zoals we gewend zijn, deze motor een echt sportief karakater gegeven zowel aan de binnen als buitenkant. De RS 660 is perfect geschikt voor zowel een spannende straat rit als een dagje circuit een echte alround sports motor dus. Aan het hard van deze sportieve ervaring staat een 659cc parallel twin die maar liefst 100pk levert bij 10.500tpm, naast een koppel van 67Nm bij 8500tpm. Hierbij komt ook nog eens de toevoeging van de Aprilia Quick Shift voor zowel koppeloos op als naar beneden schakelen.

Design van de Aprilia RS 660

De belangrijkste kenmerken van deze sportieve 660 zijn de stroomlijnkappen herkenbaar uit de Aprilia-sporttaal. Deze worden gekenmerkt door een drievoudige LED-koplampunit, uitgerust met dagrijverlichting rondom de twee hoofdkoplampen, waardoor de RS 660 onmiddellijk herkenbaar is in alle lichtomstandigheden. Richtingaanwijzers zijn geïntegreerd in de DRL-profielen waardoor de voorkant nog compacter wordt.

Het verlichtingssysteem is uitgerust met verschillende functies om het rijden nog veiliger te maken: dankzij de aanwezigheid van een schemersensor wordt het dimlicht automatisch ingeschakeld, terwijl de zelfuitschakelende richtingaanwijzers knipperen bij een noodstop. Ten slotte verlichten, dankzij de bochtenverlichting een paar extra koplampen in de parabolen, de binnenkant van de bocht, waardoor het zicht in bochten wordt vergroot.

De motor beschikt over een dubbele kuip met geïntegreerde aerodynamische kenmerken, een uiterst geavanceerde oplossing. Aan boord van de RS 660 is de ergonomie perfect. De rijpositie is coherent ontworpen met het oog op dagelijkse sportiviteit. De triangulatie van het zadel-voetsteun-stuur verwelkomt rijders van ieder formaat, met een houding die niet zwaar op het stuur hangt, noch met overmatig gebogen benen door hoog geplaatste voetsteunen.

De RS 660 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Racing Black
  • Lava Red OP=OP
  • Acid Gold
  • Tribute ( blue ) 

Elektronica van de Aprilia RS 660

De RS 660 is uitgerust met een zesassig traagheidsplatform dat dankzij de ingebouwde versnellingsmeters en gyroscopen de toestand van de motor ten opzichte van de weg kan herkennen; het registreert en verwerkt input die afkomstig is van de berijder en stuurt de gegevens naar de besturingseenheid die naadloos ingrijpt in de besturingsparameters.

De motor is standaard uitgerust met een aantal elektronische rijondersteuningen:

  • ATC: Aprilia Traction Control, instelbare tractiecontrole gekenmerkt door fijne en krachtige interventielogica
  • AWC: Aprilia Wheelie Control, instelbaar wheeliecontrolesysteem.
  • ACC: Aprilia Cruise Control, handhaaft de ingestelde snelheid zonder de gashendel te gebruiken.
  • AQS: Aprilia Quick Shift.
  • AEB: Aprilia Engine Brake, het verstelbare motorremregelsysteem voor de vertragingsfase.
  • AEM: Aprilia Engine Map, verschillende vormen van toewijzingen beschikbaar om het karakter en de manier waarop het motorvermogen wordt geleverd te veranderen.
  • Multi-map Cornering ABS
  • Vijf rijmodi, waarvan drie voor de openbare weg en twee voor racegebruik.

Om overzicht te houden over alle prestaties van de motor is de RS 660 voorzien van een full-colour TFT-dashboard met twee selecteerbare Road- of Track-schermen (beide met automatische nacht- of dagverlichting dankzij de schemersensor). Een derde optie is echter te vinden in het multimediaplatform van Aprilia waarmee u uw smartphone met de fiets kunt verbinden, waarmee u nog meer instrumentatiefuncties kunt uitbreiden.

Aprilia MIA-systeem biedt een verbindingsprotocol dat het batterijverbruik van de smartphone minimaliseert en omvat zowel het infotainmentsysteem voor het beheer van spraakopdrachten, oproepen en muziek via intuïtieve bedieningselementen op het stuur als de navigatiefunctie.

Diverse accessoires leverbaar als ook een 35KW versie

DEMO BESCHIKBAAR !!


  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
ABS, ASR, LED dagrij verlichting, Quickshifter, Zijstandaard




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pocket" betekent: Afkorting van pocket valve racer. Aanduiding voor bepaald soort Engelse wegrace- en Amerikaanse hill climb-motorfietsen, waarvan de cilinderkop wordt gekenmerkt door diep gelegen klepzetels, namelijk in een kuil (niche of pocket).
© 2000 - 2024 Motoroccasion