Nieuwsbrief:

APRILIA  TUONO 660 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
Diverse kleuren
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
aprilia - tuono-660
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Uit vooraad leverbaar.

\r\n\r\n

Een gestroomlijnd Naked chassis, laag gewicht van 183 kg en 95 pk vermogen. De Tuono 660 zet hiermee een record in zijn klasse met deze ideale formule voor een combinatie van brede toegankelijkheid en hoge prestaties. Om een nog breder segment te dienen is de motor ook terug te voeren tot 35 kW en daarbij geschikt voor A2-rijders. Het grootste verschil vergeleken met de RS 660 is een hoger geplaatst stuur voor een comfortabele rechte zithouding.
\r\nEen nieuwe generatie naar voren gerichte tweecilinder vormt het hart van deze motor en wordt gebruikt als lagerelement om bij te dragen aan de vormen van een compacte, lichtgewicht en stijve constructie. Dit blok biedt de rijder maar liefst 95 pk.

\r\n\r\n

De constructiefilosofie en technische basisconcepten die geleid hebben tot dit blok komen voort uit de ervaringen met het krachtige Aprilia V4 blok. Het blok biedt dan ook een hoop karakter en pit waar veel rijders naar op zoek zijn in deze klasse. De eindaandrijving is korter dan die van de RS 660, waardoor reactievermogen en snelheid voorop staan.

\r\n\r\n

Deze nieuwste Tuono heeft dezelfde agressieve en sportieve stijl als de rest van de Tuono familie. Wat hem echter onderscheidt zijn de kleinere afmetingen die het dynamische en sportieve karakter verder versterken.

\r\n\r\n

Net als de RS past de Tuono 660 ook het innovatieve concept toe van de dubbele stroomlijnkap welke is ontworpen vanuit diepgaand onderzoek in de windtunnel voor verbeterde aerodynamica. Uit dit onderzoek is ook de opvallende drievoudige LED-koplampunit met DRL-verlichting bovenop het hoge stuur voortgekomen.

\r\n\r\n

Het rijwielgedeelte is ook nagenoeg gelijk aan dat van de RS, met een frame en de achterbrug van gegoten aluminium, afgeveerd door Kayaba-veerelementen.

\r\n\r\n

Aprilia heeft de Tuono 660 voorzien van hoogwaardige elektronica, geavanceerder dan vele superbike-klasse-motoren. De ride-by-wire gashendel beheert de elektronische rijondersteuningen als tractiecontrole met meerdere niveaus, anti-wheeliecontrole, cruise control, instellingen voor remmen op de koppeling en selecteerbare motormapping naast een ABS-systeem.

\r\n\r\n

Deze rijondersteuningen zijn onderverdeeld over vijf verfijnde rijmodi (drie speciaal voor rijden op de weg en twee voor het circuit) welke nog verder te personaliseren zijn. De informatie over deze rijondersteuning is gemakkelijk te overzien via het kleuren-TFT-display.
\r\n
\r\n 

\r\n\r\n

De Aprilia Tuono 660 is in twee kleuren uit voorraad leverbaar:

\r\n\r\n
  • \r\n
  • Concept Black               
  • \r\n
  • Iridium Grey                  
  • \r\n
\r\nWij zijn officieel dealer van Moto Guzzi, Aprilia, Piaggio en Vespa.
\r\n
\r\nOok zijn wij zijn al jaren één van de grootste leveranciers van scooters, bromfietsen en motorscooters in de regio rond Eindhoven. Naast een enorm assortiment scooters, motorscooters, bromfietsen en snorfietsen kun je bij ons terecht voor alles wat hiermee te maken heeft: sloten, helmen, onderdelen enaccessoires
\r\n
\r\n
\r\nOpeningstijden:
\r\n
\r\nDinsdag t/m Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
\r\nZaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
\r\n
\r\nVan Den Burg Eindhoven
\r\nBisschop Bekkerslaan 8
\r\n5628 RA Eindhoven
\r\nwww.vandenburgeindhoven.nl\r\n
  • \r\n
  • www.vandenburgeindhoven.nl
  • \r\n
\r\n\r\n


\r\n 

\r\n




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van den Burg Eindhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Steile wand" betekent: Kermisattractie waarbij waaghalzen, maar in werkelijkheid uiterst geroutineerde kermisklanten, met een motorfiets in een houten kombaan met een diameter van gemiddeld acht tot tien meter in de rondte rijden tot een horizontale positie wordt bereikt. De kunsten van de steilewandrijders variëren van zijspanrijden, met twee rijders in tegengestelde richting rijden, met losse handen rijden tot achterstevoren plaats nemen op de motorfiets. Traditioneel wordt met een oude Indian Scout uit de jaren dertig gereden. De reden dat deze oude motorfietsen nog steeds voldoen is dat voor het betreden van de steile wand nauwelijks vermogen en snelheid nodig zijn. Als extra attractie wordt bezoekers die over een motorfiets of bromfiets beschikken de mogelijkheid geboden de steile wand te berijden. Bij de valpartijen die hierbij ontstaan, wordt een ijzeren volkswet bevestigd: leedvermaak is het beste vermaak. In het Engels wordt de steile wand de wall of death genoemd
© 2000 - 2024 Motoroccasion