Nieuwsbrief:

BENELLI  LEONCINO - 2018

Garantie: Ja
Nieuw
LEVERBAAR, ROOD-ZWART-ZILVER
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
NU LEVERBAAR BIJ MVM MOTOREN DE MEERN

Benelli Leoncino ABS

V.A. €6.999,-
Met meer dan 100 jaar geschiedenis en inspiratie om uit te putten, is CentroStile Benelli erin geslaagd om een van de meest geliefde motorfietsen van de fabriek in Pesaro te doen herleven: de Benelli Leoncino. Het volledig nieuwe design met vlijmscherpe, maar harmonieuze lijnen ademt de pure emotie waar Benelli om bekendstaat. De gloednieuwe Leoncino vertegenwoordigt een authentiek, puur designconcept dat de styling en de toegankelijkheid van het origineel moeiteloos overzet op een moderne motorfiets die een sportieve en opwindende rijervaring biedt.

Van het voorste spatbord waarop de leeuw van Pesaro pronkt, over de koplamp met de allernieuwste ledtechnologie, de benzinetank en het zadel: ze benadrukken stuk voor stuk de persoonlijkheid van de nieuwe Leoncino.

Kenmerkend voor Benelli is natuurlijk het prachtige stalen trellisframe. Dat herbergt een gloednieuwe krachtbron van Benelli: een 500cc vloeistof gekoelde viertakt tweecilinder. Dit hagelnieuwe blok is soepel en responsief, met een topvermogen van 48 pk (35 kW) bij 8.500 t.p.m. en een maximumkoppel van 45 Nm.

Er is geen twijfel mogelijk: de Benelli Leoncino met ABS is een motorfiets waarop je gezien wil worden. Hij combineert traditie, geschiedenis en passie met innovatie, modern design en dito prestaties. Een eerbetoon aan een Italiaanse motorfietslegende. Als elegante, compacte motorfiets eist de Leoncino vandaag zijn plaats in de geschiedenis weer op.
 

De Benelli Leoncino Abs is verkrijgbaar bij de Benelli Dealer MVM Motoren De Meern.


Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren de Meern
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Smijten" betekent: Wanneer tot het allerlaatst moment wordt gewacht met het nemen van een bocht, kan de motorfiets niet meer geleidelijk worden platgelegd, maar moet hij worden omgegooid. Dan wordt de motorfiets de bocht in gesmeten.
© 2000 - 2019 Motoroccasion