Nieuwsbrief:

BENELLI  TRK 502 - 2018

Garantie: Ja
Nieuw
GRIJS - WIT
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
NU BIJ MVM MOTOREN DE MEERN

Benelli TRK 502 ABS

V.A. €7.499,-
Aan boord van Benelli’s TRK 502 ABS adventure motor is de weg naar jouw ticket voor vrijheid. Of je nu in de stad rijdt of het plateland verkent, de Benelli TRK 502 is de perfecte reisgezel. Met zijn comfortabele zithouding, indrukwekkende windbescherming, competente vering, en natuurlijk de krachtige tweecilinder wordt elke dag in een nieuw avontuur, zodat jij onbegrensd nieuwe werelden kunt ontdekken.

De gloednieuwe 500cc vloeistof gekoelde viertakt tweecilinder huist in een kenmerkend Benelli stalen trellis-frame en is voorzien van elektronische injectie, bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder. Een maximumvermogen van 48 pk bij 8.500 t.p.m. en 45 Nm koppel bij 4.500 t.p.m. garanderen een perfect responsief blok in alle omstandigheden. De vering biedt zowel rijder als passagier maximaal comfort, dankzij een instelbare up-side-down voorvorken en een monoshock schokdemper achter. Ook de remprestaties zijn indrukwekkend: zwevende tweezuigerremklauwen grijpen vooraan in op dubbele 320 mm remschijven, achteraan bijt een tweezuigerklauw zich vast in een 260 mm remschijf. Stabiliteit, veiligheid en precisie, dat zijn de sleutelwoorden voor deze nieuwe Benelli TRK 502 met ABD. Stap op, en maak dat je wegkomt.

De Benelli TRK 502 Abs is verkrijgbaar bij de Benelli Dealer MVM Motoren De Meern.


 


Opties en Accessoires:
ABS, Handkappen, Middenbok, Valbeugels
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren de Meern
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pingelen" betekent: Tikkend geluid in de cilinder dat zij n oorsprong vindt in een ongelijkmatige verbranding van het gasmengsel. Dat laatste kan een gevolg zijn van ondermeer een slechte kwaliteit benzine (laag octaangetal), slechte of verkeerde bougies of een verlopen ontsteking. In alle gevallen is pingelen slecht voor de motor.
© 2000 - 2019 Motoroccasion