Nieuwsbrief:

BENELLI  TRK 502 - 2018

Garantie: Ja
4118 Km
GRIJS
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
NU MET 1100 EURO DEMO VOORDEEL ! VAN 8099 VOOR 6990 EURO.

Benelli TRK 502 X ABS
V.A. €8099.=
Aan boord van Benelli’s TRK 502 ABS adventure motor is de weg naar jouw ticket voor vrijheid. Of je nu in de stad rijdt of het plateland verkent, de Benelli TRK 502 is de perfecte reisgezel. Met zijn comfortabele zithouding, indrukwekkende windbescherming, competente vering, en natuurlijk de krachtige tweecilinder wordt elke dag in een nieuw avontuur, zodat jij onbegrensd nieuwe werelden kunt ontdekken.

De gloednieuwe 500cc vloeistof gekoelde viertakt tweecilinder huist in een kenmerkend Benelli stalen trellis-frame en is voorzien van elektronische injectie, bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder. Een maximumvermogen van 48 pk bij 8.500 t.p.m. en 45 Nm koppel bij 4.500 t.p.m. garanderen een perfect responsief blok in alle omstandigheden. De vering biedt zowel rijder als passagier maximaal comfort, dankzij een instelbare up-side-down voorvorken en een monoshock schokdemper achter. standaard voorzien van een middebok, led knipperlichten, valbeugels, handkapen en een USB oplaadaansluiting. De Benelli TRK 502 X Abs is verkrijgbaar bij de Benelli Dealer MVM Motoren De Meern.
 
  • MVM Motoren De Meern is officieel Benelli dealer en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 50 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL

     

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren de Meern
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Speling" betekent: De tolerantie tussen bewegende delen. De tolerantie heeft een onder- en een bovengrens. Als de bovengrens wordt overschreden, is er sprake van teveel speling; ‘er zit teveel speling op het balhoofd’. Bij te weinig speling lopen de bewegende delen vast.
© 2000 - 2019 Motoroccasion