Nieuwsbrief:

BMW  R 1200 GS ABS - 2006

€ 5.795,- € 5.995,-
Garantie: Ja
68631 Km
Grijs Metallic
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Deze BMW R1200GS met ABS is een nette motor om heerlijk mee te toeren, mooie reizen mee te maken en/of om woon/werk verkeer mee te gaan doen.
Deze BMW R1200GS is voorzien van de volgende kenmerken: *ABS *BOORDCOMPUTER *HANDVAT VERWARMING *KOFFERDRAGERS *MIDDENBOK *12 VOLT AANSLUITING *BOEKJE *ORIGINELE SLEUTELS.
  • Reco Motorservice is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in BMW motorfietsen. Wij hebben niet alleen prachtige gebruikte motoren voor zeer scherpe prijzen, maar u kunt ook terecht voor al uw onderhoud, reparatie en diagnose's aan en voor uw BMW motor.

Opties en Accessoires:
ABS, Bagagerek, Handvat verwarming, In hoogte verstelbare ruit, Originele uitlaat, Stalen / RVS leidingen, Windscherm
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Reco Motorservice
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Belt" betekent: In de pioniersdagen van de motorfiets werd het achterwiel angedreven door een geheel van leer vervaardigde riem (belt). Vanaf de jaren twintig werd de belt voor ^primaire en secundaire aandrijving verdrongen door de ketting. Voor de achterwielaandrijving kwam later ook de cardanas. In de jaren tach­tig werd de industriėle riem opnieuw op motorfietsen toege­past. De belt is tegenwoordig uitgevoerd in synthetisch rubber, versterkt met kunststofvezels en staalvlechtsel en voorzien van tanden. Inmiddels wordt de belt op een aantal motormodellen standaard gemonteerd als secundaire aandrijving. De voorde­len boven de gewone ketting zijn: geringere slijtage, vermin­derde noodzaak tot nastellen minder mechanisch lawaai en soepeler rijgedrag. Als primaire aandrijving heeft de belt de be­perking dat zij niet in een volledig gesloten kast kan lopen in verband met de warmteontwikkeling.
© 2000 - 2018 Motoroccasion