Nieuwsbrief:

BMW  R 1200 GS ABS - 2006

Garantie: Ja
74528 Km
Grijs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Beschrijving
Prachtige BMW R 1200 GS (datum eerste toelating 22-02-2006). De motorfiets heeft ABS, Vario kofferset en een complete onderhoudshistorie. 

Specificaties
Verstelbaar ruit
ABS
RVS uitlaatbocht
Vario kofferset ( te bedienen met de motorsleutel)
Boardcomputer
Handvatverwarming
Verstelbare zadel
Kofferbeugels
Navigatievoorbereiding 

Onderhoudshistorie
De motorfiets is vanaf de datum eerste toelating bij een BMW Motorrad dealer in onderhoud geweest. Hij heeft alle beurten volgens het onderhoudsplan van BMW Motorrad gekregen. Alle boekjes zijn aanwezig inclusief stempels van de onderhoudsbeurten.
 • Wilt u een offerte voor onderhoud, reparatie en/of schadeherstel van uw motor?

  U kunt het werkplaatsformulier op onze website invullen, langskomen of telefonisch contact opnemen met ons. 


  Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega! 

  Klik op de link voor de volledige vacature beschrijving. 

  https://www.techmoto.nl

  Techmoto is een jong en dynamisch bedrijf dat de focus legt op kwalitatief hoogwaardige motoren. Alle motoren die wij aanbieden hebben geen schadeverleden, pekelschade en/of onjuiste tellerstanden. De motoren worden door een strenge inkoopprocedure volledig gecheckt op juistheid en daar nemen wij ruim de tijd voor. Techmoto geeft altijd 3 maanden garantie op alle motoren.

  In ons assortiment vind u voornamelijk BMW motoren. Wij hebben jarenlange ervaring met motoren uit dit segment en kunnen u goed begeleiden met het vinden van de juiste type motorfiets.
   

Opties en Accessoires:
ABS, Alarmverlichting, Boardcomputer, Handvat verwarming, Handvatverwarming, Kofferbeugels, Kofferset, Navigatie voorbereiding, Originele uitlaat, RVS uitlaatbocht, Stuurdempers
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Techmoto
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Atmosferische motor" betekent: Iedere motorfiets met een conventionele carburateur, waarbij het gasmengsel tot stand komt bij de nor­male, overal aanwezige, atmosferische druk. Een motorfiets die wordt aangeblazen maakt gebruik van een compressor die de druk in de cilinder verhoogt, waardoor het vermogen toe­neemt.
© 2000 - 2019 Motoroccasion