Nieuwsbrief:

BMW  R 1200 GS - 2007

Garantie: Ja
52805 Km
Zwart / zilver
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

Merk model: BMW R 1200 GS
Bouwjaar: 2007
Kilometerstand: 52805
Kleur: Zwart / Grijs

 

Deze fijne en mooie BMW R1200 GS verkeert in zeer nette staat! De algehele staat van de motor oogt fris en technisch is de motor tiptop in orde. De vorige eigenaar heeft de motor goed laten onderhouden en wij leveren hem af met een verse onderhoudsbeurt (50.000km beurt). De 2 originele sleutels zijn er uiteraard bij aanwezig.

 

Deze BMW is standaard al zeer rijkelijk uitgerust met opties zoals: ABS, ASC, Boordcomputer, 2-delige vario kofferset, handkappen, handvatverwarming, etc.

 

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk. Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions & algemene voorwaarden

  • Wij werken op afspraak en hanteren geen vaste openingstijden.Voor het
    maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
De Zwart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Toerbuffel" betekent: De toerbuffel is de overtreffende trap van de toerfiets. Het is de reismotor in optima forma. Lange tijd kan de toerbuffel een hoge snelheid aanhouden, zonder dat de motorrijder en passagier moe worden. De Honda GoldWing is een goed voorbeeld van een toerbuffel.
© 2000 - 2019 Motoroccasion