Nieuwsbrief:

BMW  R 80/7 - 1980

Garantie: Ja
99918 Km
BLAUW
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Zeer nette R 80/7 Deze motor is in 2012 gerestaureerd. Het frame is gepoeder coat de lakdelen zijn allemaal opnieuw gespoten, blok en versnellingsbak zijn helemaal onderhanden genomen.
  • U kunt voor vrijwel alle onderdelen vanaf 1935 tot heden bij ons terecht. De onderdelen zijn zowel nieuw, als 2e hands ruim in voorraad. U kunt Uw onderdelen bestellen via telefoon, fax of email. Vanaf april 2008 is onze webshop operationeel. Wij hebben een zeer snelle postorderservice. U kunt natuurlijk ook gewoon langs komen

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
De Knalpot
 0113-552298
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Shotgunpipes" betekent: Open uitlaatpijpen die van cilinder tot uiteinde even breed blijven, als waren het gebogen geweerlopen. Het geluid dat wordt voortgebracht is navenant: weinig subtiele, trommelvlieskwellende knallen. Het monteren van shotgunpipes is strijdig met de verkeerswetgeving, maar desalniettemin gingen en gaan veel rijders van choppers en custom-motorfietsen over tot het monteren van dergelijke uitlaten. In het Engels wordt wel gesproken van een shotgun silencer, een fraaie contradictio in terminis.
© 2000 - 2019 Motoroccasion