Nieuwsbrief:

BMW  S 1000 R - 2017

Garantie: Ja
12248 Km
Catalano Grey
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
BMW S1000R
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 12.248 km
Kleur: Catalano Grey

De S1000R heeft een sterk karakter die graag in de schijnwerpers staat. Deze motor heeft een perfecte handling, hoge wendbaarheid en maximale dynamiek. Deze prachtige S1000R komt heel dicht bij nieuwstaat. Afkomstig van 1e eigenaar en voorzien van alle opties.

Deze motor heeft de onderstaande opties:

- Dynamic Pakket:  DDC (Dynamic Damping Control + Goudkleurige Voorvorkpoten), Verwarmbare handvaten, Motorspoiler, Witte LED-knipperlichten
- Sport Pakket: ABS Pro, Schakelassisten Pro, Rijmodi Pro, DTC, Cruise control
- Design Wielstriping
 

 • Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

  Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  (Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

  Motorhuis Zwolle
  George Stephensonstraat 5
  8013 NL Zwolle
  038-460 8792
 • Laat het ons weten als u een proefrit wilt maken. Dan weet u zeker dat de motor nog beschikbaar is, en hebben wij de tijd om uw favoriete motor voor u klaar te zetten.

Opties en Accessoires:
12 Volt aansluiting, ABS Pro, Cruisecontrol, DDC, DTC, Engine Spoiler, Handvat verwarming, Schakelassistent Pro, Witte knipperlichten
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorhuis Zwolle
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 1953 - In 1953 was Genichi op zoek naar een efficiŽntere manier om de metaalbewerking en de machineproductie te gebruiken naast het vervaardigen van vliegtuigpropellers. Terugkijkend op de oprichting van de Yamaha Motor Company zei Genichi:" Het gehele bedrijf was gezond en ook financieel was er ruimte om te investeren. Ik voelde daarbij ook een noodzaak dit in een andere branche te doen. Dus deed ik wat onderzoek." Hij onderzocht verschillende producten waaronder naaimachines, auto-onderdelen, scooters, driewielers en motorfietsen. De grootte van de markt en de geringe concurrentie deden hem besluiten om motorfietsen te gaan produceren. Toen hem gevraagd werd naar deze beslissing vertelde hij: "Ik heb mijn R&D divisiechef en andere managers erop uit gestuurd om de toonaangevende bedrijven in het land te bezoeken. Zij kwamen terug met de beoordeling dat er nog volop mogelijkheden waren ondanks onze late toetreding tot deze markt. Ik wilde niet onvoorbereid de motorfietsenbusiness betreden. Zodoende hebben we enige tijd langs Duitse fabrikanten getoerd voordat we een 125 cc motorfiets lanceerden. Ik heb gedurende de Europese tour die volgde ook veel geleerd over het bouwen van een motorfiets. Er werd zoveel mogelijk onderzoek gedaan om onszelf ervan te verzekeren dat we klaar waren voor de klus. Toen we daar zeker van waren zijn we gestart''.
© 2000 - 2019 Motoroccasion